Nedavno objavljeno

Otvorena preuređena dm prodavnica

Udruženju Iskra iz Banja Luke uručena donacija od 5.000 KM

Na adresi Kralja Petra I Karađorđevića br. 81 u Banjoj Luci danas je otvorena preuređena dm prodavnica. U novom i ugodnijem ambijentu kupci će od sada uživati u još potpunijem ugođaju kupovine proizvoda iz bogatog dm asortimana koji nude sve za njegu od glave do pete, posljednje make up trendove, proizvode za njegu beba pa sve do proizvoda za domaćinstvo i zdravu ishranu.

Ponovni početak rada preuređene dm prodavnice, na istoj adresi, dm je obilježio društveno-odgovornim djelovanjem u lokalnoj zajednici uručivši donaciju u iznosu od 5.000 KM za unapređenje rada Udruženja roditelja djece oboljele od malignih bolesti „Iskra“ iz Banje Luke.

Udruženje roditelja “Iskra” pruža psihosocijalnu podršku djeci oboljeloj od raka i njihovim roditeljima, te vodi brigu o funkcionisanju Roditeljske kuće „Iskra“ koja postoji pet godina. Izuzev besplatnog smještaja, Roditeljska kuća oboljeloj djeci i njihovim roditeljima nudi toplu porodičnu atmosferu gdje, barem na trenutak, kroz igru i ostale sadržaje, mogu zaboraviti na bolničko liječenje. Zahvaljujemo se od srca kompaniji dm na podršci, jer roditeljima i djeci koja proživljavaju najteže trenutke u životu, ona ukazuje da u bitci sa opakom bolešću nisu sami“, izjavila je Katica Kerkez, upravnica Roditeljske kuće „Iskra“ i dodala kako će donaciju iskoristiti za rješavanje problema parkinga kao i nabavku potrebne opreme za Roditeljsku kuću, što će doprinijeti poboljšanju uslova za boravak roditelja i djece u kući ali i olakšati rad zaposlenima koji brinu o njima.

U ime kompanije dm, donaciju je uručio Boban Janković, regionalni menadžer dm-a i tom prilikom izjavio:Naša filozofija poslovanja je da kroz donacije, u skladu sa našim mogućnostima, pomognemo lokalnoj zajednici tamo gdje je to najpotrebnije. Ovom donacijom želja nam je da djeci i njihovim roditeljima koji se suočavaju sa brojnim izazovima pomognemo da se u Roditeljskoj kući „Iskra“ osjećaju što ugodnije za vrijeme boravka tokom liječenja i oporavka ili tokom dnevnog smještaja, korištenja igraonice ili pak pohađanja nastave. Osim podrške zajednici jedan od primarnih ciljeva našeg poslovanja je osigurati našim kupcima što bolji ugođaj kupovine uz konstantno širenje asortimana i ponude u dm prodavnicama“.

Svi kupci koji su na dan otvorenja obavili kupovinu u vrijednosti od 30 KM ili više, na kasi su dobili mali znak pažnje, dok će svi oni koji obave kupovinu u periodu od 3.2. do 5.2. na kasi dobiti dm ceker na poklon i ostvariti popust od 15% na ukupnu kupovinu. Osim navedenih pogodnosti u prva tri dana za kupovinu u vrijednosti od 50 KM ili više, kupci će na poklon dobiti dm kišobran. Za sve kupce koji nisu u mogućnosti obaviti kupovinu tokom prva tri dana te iskoristiti popust, dm je osigurao ograničen broj kupona s iznosom popusta od 15% na ukupnu kupovinu, koji će se moći iskoristiti u periodu od 6.2. do 6.3.2022.

Osim navedenog u periodu od 3.2. do 17.2.2022. dm je za sve kupce osigurao i vrijednu nagradnu igru povodom ponovnog početka rada preuređene prodavnice. Pravo učestvovanja imaju svi kupci, a najsretniji mogu osvojiti vrijedne nagrade. Prva nagrada je Gorenje mašina za pranje i sušenje veša + dm poklon paket, druga nagrada je Gorenje sokovnik + dm poklon paket, dok preostali fond nagrada čini 10 dm poklon kartica u vrijednosti od po 25 KM.

Radno vrijeme dm prodavnice na adresi Kralja Petra I Karađorđevića br. 81 u Banjoj Luci je od ponedjeljka do subote od 9:00 do 21:00 sat, dok je nedjelja neradna.

- Advertisement -

Latest Posts

Raport

spot_img
spot_img