Nedavno objavljeno

Kako običan grudnjak prilagoditi odjeći otvorenih leđa? Ovaj genijalan trik oduševio je žene širom svijeta

Topovi i haljine koji otkrivaju leđa danas su itekako poželjni, a njihov besprijekoran izgled jedino može umanjiti detalj grudnjaka. Kako ga vješto prikriti pri nošenju ovakve odjeće, otkrila je korisnica TikToka, a njen modni trik očekivano je oduševio brojne žene širom svijeta

Zavodljive haljine, kao i topovi koji u prvi plan stavljaju leđa odjevni su komadi kojima vrve police trgovina i upravo ove sezone važe za veliki modni hit. Svjesna njihove popularnosti, korisnica TikToka koja se krije iza profila @michelimartinengh otkriva kako ih nositi, a da se pritom ne oprostite s grudnjakom i bacite u potragu za posebnim verzijama donjeg rublja.

Pogled na vireće naramenice grudnjaka nikada neće biti otmjen, posebno kada je riječ o nošenju komada koji ih otkrivaju, no od podrške koju pruža ne morate se tek tako oprostiti i ako poželite pokazati malo više kože.

@michelimartinenghiComo esconder seu sutiã? #lojalaconquista #dica #michelimartinenghi #tendencia #dicas #moda♬ sonido original – Avengers

U videu na TikToku, koji je postao pravi hit, djevojka koja se krije iza profila @michelimartinengh nosi tipičan model grudnjaka koji je zatim pokušala prilagoditi haljini sa značajnim prorezom na leđima. Naramenice grudnjaka koje se pružaju preko ramena odvojila je i zakopčala ispod prsiju, a zahvaljujući ovom triku uživala je u hiljadama komentara oduševljenih žena širomm svijeta.

Latest Posts

Raport

spot_img