Nedavno objavljeno

Adele pozirala za naslovnicu Voguea i progovorila o gubitku kilograma

Adele je pozirala za naslovnicu modnog časopisa Vogue. Daily Mail piše da je pjevačica prva celebrity osoba koja je osvanula na naslovnici i britanskog i američkog izdanja časopisa.

U žutoj haljini Adele je pozirala za britansko izdanje časopisa, a u zelenoj za američko izdanje. Za fotke objavljene uz njen intervju odjenula je elegantnu košulju i sako. Između ostaloga, pozirala je u uskoj crnoj haljini. Za fotografije s covera Adele je dobila više miliona lajkova.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Adele (@adele)

U intervjuu za Vogue je progovorila o svom gubitku kilograma u prethodne dvije godine.

“Nisam htjela samo smršati, već postati jaka. Mislila sam, ako postanem fizički jaka, tada ću kontrolirati i emocije. Vježbam dva ili tri puta dnevno”, rekla je Adele. Govorila je i o razvodu od Simona Koneckog te priznala da ga je ostavila jer u tom braku nije bila sretna kao ranije.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Adele (@adele)

“Nije se dogodilo ništa loše, jednostavno mi više nije odgovaralo. Bila bih jadna da sebe nisam stavila na prvo mjesto”, rekla je pjevačica te se prvi put dotaknula svoje sadašnje ljubavne veze sa sportskim agentom Richom Paulom.

“On je tako zabavan i pametan. Dečki s kojima sam ranije bila mrzili su pažnju kada bi izašli sa mnom u javnost, bilo im je stresno. Richu to nije bitno, njega to ne ljuti”, rekla je Adele.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

Inače, Adele je nedavno objavila teaser za novu pjesmu pod nazivom Easy On Me koja bi trebala izaći 15. oktobra. Obožavatelji pjevačice su oduševljeni i očekuju da će ova pjesma biti hit. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by British Vogue (@britishvogue)

 index.hr

Latest Posts

Raport

spot_img