Nedavno objavljeno

Novi film o Bondu u kinima se prikazuje od 30. septembra – ključnu sekvencu u filmu “igra” Range Rover Sport SVR – video

Dva Range Rover Sport SVR-a učestvuju u epskoj jurnjavi po svim terenima, a snimak prikazuje najbrži i najmoćniji Land Rover koji snima ključnu sekvencu u filmu No Time To DieRange Rover Sport SVR podiže luksuzne performanse na nove visine s poboljšanom dinamikom vožnje i snažnim V8 motorom sa 575 KS, što ga čini savršenim izborom za tu ulogu. Može ubrzati od 0 do 100 km/h za 4,5 sekunde, a ima najveću brzinu od 283 km/h, što ga čini najbržim Land Roverom ikada.

Akcijska vozila i kaskaderi na novom filmu o Jamesu Bondu doveli su do krajnosti najmoćniji Land Rover. Lee Morrison, koordinator vratolomija, rekao je:“Bio sam jako željan snimiti Bond Chase sekvencu off-roada, u zaista izazovnom okruženju, a Range Rover Sport SVR bio je savršen izbor za ovaj dio priče. Snimamo sve stvarno pa smo to doveli do apsolutnog maksimuma, a potraga obećava da će biti jedan od nezaboravnih trenutaka u filmu. ”

 

Izvor: timing.ba

Latest Posts

Raport

spot_img