Nedavno objavljeno

Ostalo je još 15 dana do preuzimanja Metalac posuđa koje daruje Grand kafa

Nagradna igra Grand kafe pod nazivom „Vidim ti siguran dobitak“ se polako bliži kraju, tačnije 31.07.2021. Već puna 2 mjeseca kupci unose kodove koji se nalaze u unutrašnjosti novih, redizajniranih pakovanja Grand Strong, Grand Gold i Grand Aroma od 500g, na web stranicu www.grandkafa.ba. Svako pakovanje nosi 5 bodova i za sakupljenih 30 bodova, na vašu kućnu adresu stiže mala šerpa, za 40 fantastična tepsija, a za 50 bodova vrhunska šerpa sa poklopcem.

Kako se bliži kraj nagradne igre, odziv potrošača je sve veći. Za one koji se još uvijek nisu registrovali putem web stranice, ovo je prilika da unesu kodove i poruče nagrade do 31.07. i njihova nagrada će biti dostavljena na kućnu adresu. 

Zato, požurite i iskoristite naredne dvije sedmice da uživate u svojoj omiljenoj kafi i registrujete preostale kodove. Nakon toga će vam odabrano posuđe vrhunskog proizvođača Metalac stići na kućna vrata.

U ovoj nagradnoj igri je svaki učesnik dobitnik jer Grand kafa već dugi niz godina nagrađuje svoje kupce za vjernost. „Vidim ti siguran dobitak“ je dupli dobitak jer za uživanje u omiljenoj kafi dobijate super posuđe.

Jer to može samo Grand kafa.

Latest Posts

Raport

spot_img