spot_img

Modna dizajnerica Emina Hadžić radit će na jednom od najatraktivnijih kompleksa na Jadranu – “La Mula” Poreč

Dizajnerica iz Londona bosanskih korijena spojila je ljubav prema ljepoti, modi i fotografiji te je uz modni dizajn pokrenula posao iz područja uređenja interijera

spot_img

Dizajnerica Emina Hadžić, Bosanka s adresama u Engleskoj, Hrvatskoj i Italiji, odavno je poznata na modnoj sceni po svojim zanimljivim i kvalitetnim uradcima te saradnjama sa slavnim ženama. Svoju je ljubav prema ljepoti, modi i fotografiji spojila te uplovila u nove vode vezane za uređenje unutarnjeg prostora.

Kako nam je potvrdila, dobila je ekskluzivni angažman na jednom od najatraktivnijih projekata na Jadranu. Radi se o stambeno-poslovnom objektu “La Mula” u Poreču kojeg karakteriziraju funkcionalnost, ljepota i luksuz.

Vrijednost stambeno-poslovnog kompleksa “La Mula” procjenjuje se na preko 25 miliona eura i svojim modernim stilom gradnje predstavlja Poreč 21. stoljeća. Kompleks čine prizemlje od oko 2500 kvadratnih metara poslovnih prostora te tri etaže i galerija na vrhu zgrade, gdje će biti izgrađeno oko 106 stanova od kojih će dio biti i dvoetažan.

Nositelj projekta “La Mula” je firma Parenzo Invest d.o.o., čiji su osnivači Mario Jašarević, vlasnik tvrtke J.M. d.o.o., jedne od vodećih kompanija na području Istarskog poluotoka u sektoru graditeljstva, grupacija Adriatic Apartments Invest d.o.o., koju zastupa član Uprave Vladimir Pasković, bosanskohercegovački poduzetnik Enver Malagić te još dva nizozemska i jedan hrvatski biznismen iz sektora turizma.

“Kako sam često mijenjala mjesto stanovanja, uvijek sam nastojala da prostor u kojem boravim odiše ljubavlju i toplinom te sam na taj način i uređivala. Shvatila sam da mi se to izuzetno sviđa pa sam si rekla zašto ne probati i tako je nastala ideja za razvojem i usavršavanjem. Već sam radila na nekoliko projekata, međutim ‘La Mula’ je nešto novo i drugačije, projekt kojem se iznimno veselim. I jedan i drugi posao za mene predstavljaju istu ljubav te ću im se posvetiti s istim žarom”, rekla nam je Emina Hadžić. 

Kako nas je dosad oduševljavala svojim modnim kreacijama vjerujemo da ništa manji uspjeh neće postići i uređenjem interijera.

 

Možda vas zanima

Stay Connected

108,936LikesLikes
4,888SljedbeniciPratite

Nedavno objavljeno

spot_img