spot_img

Nedavno objavljeno

Poznati BiH gamer CeriX otkrio slatku formulu svog uspjeha

Dnevnu dozu zdrave mliječne poslastice CeriX pronalazi u Dukat čokoladnom mlijeku

Bosanskohercegovački gamer, Adnan Cerić, javnosti poznatiji kao CeriX, jedan je od najpopularnijih youtubera na Balkanu. Prati ga više od pola miliona ljudi, a svojim umijećem online igranja, godinama “pali” internet i cjelokupnu gaming scenu. Gaming industrija posljednjih je godina doživjela poslovni procvat pa se na nju više ne gleda kao na aktivnost konstatnog sjedenja pred kompjuterom i virtualnog igranja nekoliko popularnih igara, već kao na poželjan i unosan posao, posebno među mlađom populacijom. CeriX je tako primjer uspješne osobe iz gaming industrije u Bosni i Hercegovini, ali i šire, koji originalnim pristupom prema publici koja ga prati, sudjeluje u kreiranju novih načina razmišljanja, ali i stvaranju inovativnog sadržaja na društvenim mrežama. 

Ali za nizanje takvih uspjeha nije dovoljna samo vještina i puno vježbe, važno je posjedovati i energiju koja, prije svega, podrazumijeva jak imunitet i dobar san. Poznati gamer je tako odlučio igrati na sigurno pa je sa svojim pratiocima na Youtube kanalu, podijelio svoju slatku formulu uspjeha – Dukat čokoladno mlijeko. 

Dnevnu dozu zdrave mliječne poslastice, CeriX tako pronalazi u Dukat čokoladnom mlijeku koje svojim bogatim ukusom  i teksturom, pomaže u održavanju koncentracije i boljeg pamćenja bez obzira na uzrast. 

Latest Posts

Raport

spot_img