Nedavno objavljeno

Rambo Amadeus o svom nastupu na Eurosongu: ‘Bio je to vrh dna karijere’

Malo ko se sjeća da je jedan od najpopularnijih muzičara u regiji Antonije Pušić ili Rambo Amadeus jednom bio na Eurosongu. Poznat po svom humoru i britkosti ponosan je na svoj neuspjeh pa je povodom polufinala u četvrtak naveče na društvenim mrežama odlučio reći koju o svom nastupu u Bakuu

Rambo Amadeus je 2012. godine predstavljao Crnu Goru na Eurosongu s pjesmom ‘Euro Neuro’. Pjesma je na neki način kritizirala Eurosong i način pristupa pjesmama, a muzičar je prije nastupa izjavio da nije sretan što ondje nastupa.

‘Ovo je svakako bio do sada največi VRH DNA karijere! Na zvaničnom sajtu Evrovizije – među najgore tri pjesme svih vremena. So proud’, piše Rambo Amadeus.

Inače, ta je pjesma svojevremeno proglašena najgorom pjesmom na Eurosongu svih vremena, a tu vijest je Rambo Amadeus dočekao s veseljem i pohvalio se time na svom Facebooku. S ponosom sam prihvatio ovu vijest koju su pronašli fanovi u Španiji. Pjesma Euro Neuro proglašena je za najgoru na Eurosongu i to svih vremena. Jeeeah! Pobjednik Hororvizije, u apsolutnoj kategoriji, za sva vremena. Velika čast, zaista’, napisao je Rambo tada.

Već prva crnogorska proba šokirala je sve prisutne novinare i fanove u Bakuu i tek poslije nje šanse za plasman u finale Crnoj Gori bile su minimalne. Na drugoj probi, održanoj nekoliko dana kasnije, Crnogorac je imao problema s kosom pa je nakon otpjevanog prvog stiha, vidno iznerviran, počeo psovati. Jedine bodove Rambo je dobio iz Albanije i San Marina – 12 i 8.

 tportal.hr

Latest Posts

Raport

spot_img