Nedavno objavljeno

Avon True Ultra nijanse vraćaju ruž na vaše usne

Mislili ste da ne može bolje? Prevarili ste se! U Avonu ne prestaju stvarati i najbolje činiti još boljim. Avonov broj 1 ruž za usne Avon True Ultra sada je još bolji: još više mat, još kremastiji, još hidratantniji. S novim Avon Ultra ružem za usne možete transformirati svoj izgled i raspoloženje te vrlo lako promijeniti svakodnevni „no makeup“ izgled u osvježavajuće radosno iskustvo. Ako želite podići raspoloženje i otkriti hrabru, sretnu, seksi ili super sebe, sada postoji Ultra ruž za usne koji će izvući ono #UltraWOW iz vas!

100 godina iskustva u proizvodnji ruževa za usne nalazi se u novoj, nadograđenoj formuli koja se može pohvaliti ekskluzivnom mješavinom njegujućih ulja, uključujući ulje avokada, kako bi se osigurala ultra hidratacija – dobivate svu ljepotu boje, a ništa suhoće. Tu je i neodoljiv novi miris, mocha crème, za slasno ugodan osjećaj na usnama.

Avon je svoj broj jedan ruž koji se globalno kupi baš svake sekunde, učinio još boljim, s bogatijom bojom i kremastijom udobnosti, u 48 omiljenih nijansi. Jer ruž je puno više od samog makeup-a: ruž na usnama je snažna izjava zbog koje se možete osjećati samopouzdanije… a u ovoj izazovnoj godini, svi trebamo malo pozitivne energije. Uz novu formulu, Ultra ruž dolazi u moderno oblikovanom pakiranju, precizno izrezanog vrha za savršeno nanošenje na usne, u jednom potezu.

Jeste li ludi za mat nijansama?
Za sve koji vole mat finiš tu su 24 nijanse novog Avon True Ultra mat ruža za usne izrazite pigmentacije i dugotrajnosti, a neodoljive mekoće na usnama.

Preferirate kremasti dodir boje na usnama?

Tu su 24 nijanse kremaste savršenosti i glatkoće, koja traje.

***

Ako želite kontaktirati Avon nazovite 033/55 66 55 ili 033/55 66 56 ili posjetite www.avon.ba  

Facebook stranica Avona Bosna i Hercegovina: https://www.facebook.com/AvonBosnaiHercegovina/

INSTAGRAM stranica Avona: @avonba

You tube stranica Avona: https://www.youtube.com/user/AvonBosnaHercegovina

O kompaniji Avon:

Avon se već više od 130 godina bavi ljepotom na drugačiji način. Avon je kompanija koja spaja ljude, koristeći snagu ljepote kako bi transformisao život žena na bolje. Milioni nezavisnih Avon Članova Kluba širom svijeta prodaju poznate brendove putem svojih društvenih mreža/kanala, gradeći sopstveni beauty biznis u kojem slobodno raspolažu svojim radnim vremenom. Avon se zalaže za rodnu ravnopravnost, osluškuje potrebe žena, glasno govori o problemima i podstiče pozitivne promjene. Preko Avona i Avon fondacije donirano je preko 1,1 milijarde dolara, sa fokusom na borbu protiv nasilja nad ženama i raka dojke. Dio je grupe Natura & Co. Saznajte više na www.avonworldwide.com

Latest Posts

Raport

spot_img