Nedavno objavljeno

Torbica nazvana po britanskoj princezi Diani ponovo je jedna od najpoželjnijih

Torba Lady Dior sinonim je za eleganicju i profinjenost i do danas se smatra kultnim i bezvremenskim modnim komadom koji svaka zaljubljenica u modu želi posjedovati. Na samom početku proljetne sezone, nova verzija ove torbice s potpisom francuske modne kuće Dior već je uspjela osvojiti naklonost jednih od najelegantnijih djevojaka na Instagramu

Jedna od njih je i poznata španjolska blogerica Marta Lozano koja se na street style sceni istaknula svojim darom kombiniranja trendovskih komada na sofisticirani način, a također je sposobna nositi najznačajnije modne komade na novi način i s modernim dodirom.

Ovih dana dokazala je da torba Lady Dior, ne samo poželjna ove sezone, već i veličanstveno stilsko ulaganje za godine koje dolaze.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by MARTA LOZANO (@martalozanop)

Godine 1995. ova torba ugledala je svjetlo dana na ruci Lady Diane, tragično preminule princeze od Walesa koja je u to vrijeme boravila u francuskoj prijestonici mode. Zahvaljujući tome, ta Diorova torba preimenovana je u ‘Lady Dior’ i od tada je, poput pretečeg dizajna, ovaj dodatak stekao kultni status i danas ga karakterišea najveća elegancija i profinjenost.

 

Arhitektonskih linija i metalnih dodataka, kao počast praznovjernoj strani Christiana Diora, torbi Lady Dior dizajnerica Maria Grazia Chiuri udahnula je novi život predstavivši njezine nove inačice u sklopu Diorove kolekcije visoke mode za aktualnu sezonu proljeće/ljeto.

Bez sumnje, dizajn ove kultne torbe predstavlja suštinu Diorovog modnog potpisa i prikladan je za odvažne umjetničke varijacije, poput putujuće izložbe ‘Lady Dior As Seen By’ ili projekta ‘Dior Lady Art’ koji različitim umjetnicima nudi mogućnost reinterpretacije ovog kultnog dodatka s kretivnim dodirom.

Inačica za koju se odlučila španjolska modna blogerica Marta Lozano ističe se vezom na tamnom traperu plave boje i predstavlja savršeni hibrid između elegancije koju prirodno odašilje ovaj model torbe i modernosti koju osigurava njena lakša konstrukcija i široka naramenica.

tportal.hr

 

Latest Posts

Raport

spot_img