spot_img

Nedavno objavljeno

HOROSKOP: 12 činjenica o Ribama koje morate znati!


12 činjenica o Ribama koje morate znati!

Posljednji astrološki znak u horoskopu jedan je od najzanimljivijih za analizu. Osobe rođene u ovom vodenom znaku izuzetno su emotivne i suosjećajne, a njihova naglašena intuicija često ih vodi kroz život. Odlikuju se iznimnom maštom i kreativnošću koja im pomaže da se rješavaju stresa i lakše odbrane od svakodnevnih problema. U nastavku vam donosimo 12 činjenica o Ribama koje možda niste znali:

1. Ribe ne vole sukobe

Iako su rođeni u ovom znaku vrlo često oni čiji se savjeti, ali i zaključci ispostave ispravnima – neće vas na silu tjerati da ih poslušate! Ribe više vole harmoniju od toga da im drugi laskaju. Ipak, nekada izbjegavanje sukoba može biti veliki problem, naročito ukoliko njihov partner insistira da se svaki problem rješava bez odlaganja.

2. Ribe su pravi kameleoni

Ribe imaju nesvakidašnju sposobnost prilagođavanja okolini, što im omogućava da lako sklapaju prijateljstva i osjećaju se lagodno u nepoznatom okruženju i situacijama.

3. Pravi su umjetnici

Neki od najpoznatijih umjetnika koje volimo rođeni su baš u ovom znaku! Kurt Cobain, Nina Simone, Rihanna, Bruce Willis, samo su neki od predstavnika ovog znaka koji su pravi odraz kreativne prirode Riba.

4. Ribe su najbolji emotivni partneri

Romantične su duše i ljubav doživljavaju na duhovnom nivou. Ako ste imali sreću i za supružnika imate osobu rođenu u znaku Riba, onda sigurno znate koliko su odani i sa koliko pažnje tretiraju osobe koje vole.

5. Avanturističkog su duha

Ribe na prvi pogled mogu izgledati sramežljivo, ali nemojte se zavaravati – za sve su spremne! Spontana putovanja, bungee jumping ili isprobavanje nove i egzotične hrane, Riba je definitivno vaš avanturistički prijatelj.

6. Uvijek se trude udovoljiti drugima

Ribe će učiniti sve što mogu kako bi bili sigurni da su ljudi koje vole sretni i da se dobro zabavljaju. To nije uvijek dobra stvar, zato je važno da rođeni u ovom znaku nauče uspostaviti ravnotežu i otkriti snagu s vremena na vrijeme reći “ne”.

7. Acta, non verba – životna im je mantra

Često će vam ljubav, ali i nenaklonost pokazati djelima, umjesto riječima. U ljubavi su izražajne i vole dodire, ali ne očekujte da prve kažu čarobne riječi “Volim te”. Isto tako, otvoreno pokazuju kada im neko ne prija.

8. Znaju biti i destruktivne

Iako su načelno dobri ljudi, Ribe znaju biti i opasne! Nemojte misliti da ćete se lako izvući ukoliko ih naljutite! Brzo planu, a u afektu znaju lomiti stvari oko sebe.

9. Dobro čuvaju tajne

Ribe znaju kako čuvati tajnu. Ako vam treba povjerenik za razgovor, na pravoj ste adresi ukoliko se obratite Ribama! Nekada je to zato što zaborave da ste im išta rekli, ali ukoliko se radi o onima sa boljim pamćenjem, vjerujte nam na riječ – vaša je tajna sa Ribama na sigurnom!

10. Novac ih ne motiviše u velikoj mjeri

Rođeni u ovom znaku nisu materijalisti, niti ih novac pokreće u velikoj mjeri. Veći im motiv predstavlja sam cilj, a materijalno bogatstvo posmatraju samo kao usputnu stanicu do narednog cilja.

11. Iako su romantični, ne zaljubljuju se lako

Da biste osvojili Ribu, morate se baš potruditi! Imaju izraženu intuiciju, naročito žene, pa ukoliko im se ne svidite na prvu, teško da ćete im promijeniti mišljenje. Ipak, ne postoje neosvojive tvrđave, a ukoliko zaista osvojite srce Ribe, budite sigurni da će vam biti lojalna zauvijek.

12. Gdje su Ribe – tu je i zabava

Ukoliko želite sjajnu zabavu, pozovite bar jednog pripadnika ovog znaka i show može početi! Često su najduhovitiji u društvu, a njihova opuštenost će i ostale navesti na put dobrog provoda!

 

Latest Posts

Raport

spot_img