SANELA JENKINS Prodala imanje u Malibuu za 87 miliona dolara

Poznata bh. preduzetnica sa trenutnom adresom u Londonu Sanela Diana Jenkins prodala je vilu u Malibuu za 87 miliona dolara i to suosnivaču WhatsAppa

Nedavno objavljeno

Sanela Diana Jenkins kojoj je Gracija nedavno posvetila naslovnicu, s pričom o novom članu obitelji: malenoj Eliyanah, kojeg je dobila u vezi s američkim reperom Asherom Monroem, napravila je poslovni potez vrijedan pažnje prodavši svoj dom u Malibuu. 

Jenkins je osnivačica kompanije za zdrava pića Neuro Drinks, a bila je udata za britanskog bankara Rogera Jenkinsa. Njen dom se pojavio na tržištu u maju prošle godine za 125 miliona dolara, piše Wall Street Journal.

Imanje je smješteno u dijelu koji se naziva Paradise Cove, a njegovi prethodni vlasnici bili su Barry Diller i pokojni kantri pjevač Kenny Rogers. Imanje, locirano na vrhu litice, ima vlastitu uspinjaču. Prostirući se na skoro tri hektara, imanje uključuje jednospratnu vilu s pet spavaćih soba s podovima od riblje kosti i prozorima od poda do stropa koji se otvaraju prema vrtovima.

Također ima plesni studio i studio za snimanje. Kompleks uključuje i pansion s tri spavaće sobe, bazen, vodopad, ribnjak, sportsko igralište i stražarnicu.

Uspinjača vodi do obale okeana gdje se također nalazi kućica s barom, ugrađenim roštiljem i kaminom.

Pročitaj još
Related

TEST: Kakvo tijelo imate?

  1. Tokom djetinjstva vaša težina bila je: A. normalna B. samo...

FONDACIJA L’ORÉAL I UNESCO NAGRADILI 45 ISTAKNUTIH ŽENA U NAUCI

JEDINSTVENO GLOBALNO OKUPLJANJE NAUČNICA Održanoj u četvrtak, 23. juna u...

Kako do zakona o istospolnim zajednicama a protiv govora mržnje i diskriminacije?

Napisala Mersiha Drinjaković Glavni grad BiH danas je domaćin trećoj...

Kako smo proslavili Gracijin rođendan u Tuzli

Jeste, rođendan Gracije je bio u aprilu, ali su...