NaslovnicaRaport„Kroz HuHu plati, 5 KM ti se vrati“

„Kroz HuHu plati, 5 KM ti se vrati“

JP Elektroprivreda BiH i Mastercard vam donose dodatni benefit za kartično plaćanje računa kroz HuHu aplikaciju

JP Elektroprivreda BiH i kompanija Mastercard su svojim korisnicima obezbijedili dodatni benefit za plaćanje računa za električnu energiju kroz HuHu aplikaciju, a s ciljem podsticanja na sigurniji, jednostavniji i brži način plaćanja računa koji štedi vas i vaše vrijeme, uz istovremeno smanjenje izloženosti korona virusu.

U promotivnom periodu od 1. februara do 1. aprila 2021. godine, korisnici Mastercard platnih  kartica koji izvrše plaćanje računa za električnu energiju kroz HuHu aplikciju, ostvaruju pravo na dodatno umanjenje računa za 5 KM.  Umanjenje računa obračunava se odmah, na računu koji se upravo plaća, a jedan korisnik može ostvariti popust dva puta u toku trajanja kampanje, dakle,  za plaćanje i februarskog i martovskog računa. Uz novu pogodnost, svi Mastercard korisnici od ranije imaju mogućnost plaćanja računa za električnu energiju kroz ovu aplikaciju bez troškova provizije.

Da su Elektroprivreda BiH i kompanija Mastercard zajedničkom saradnjom inicijatori pozitivnih promjena na tržištu, potvrđuje i činjenica da se prvi put na tržištu BiH provodi kampanja koja donosi popust za plaćanje računa za električnu energiju, a uz to, plaćanje je bez naknade, što ukazuje  da tržište ide u korak sa trendovima inovativnih digitalnih rješenja za sigurno i praktično online plaćanje.

Napominjemo da je registracija Mastercard karticom na HuHu aplikaciju izuzetno jednostavna, te da se uz credentials-on-file rješenja, odnosno mogućnost čuvanja kartice u sigurnom i certifikovanom okruženju, vaši podaci tokenizuju i postaju spremni za korištenje kad god su korisniku potrebni, bez komplikacija i potrebe za dodatnim unosima prilikom izvršenja vaše transakcije. Osjetljivi podaci kao što su PIN, CVC2, Mastercard SecureCode i Mastercard Identity Check kod nikada se ne čuvaju.

Pozivamo vas da koristite pogodnosti elektronskih plaćanja Mastercard karticama i da ostvarite jedinstvenu, promotivnu uštedu od 5 KM za plaćanje redovnih mjesečnih računa za električnu energiju kroz HuHu aplikaciju. Ne gubite vrijeme u redovima za plaćanje, zaštitite sebe i svoje najbliže, te plaćajte račune potpuno bezbjedno uz samo jedan klik.

Mobilna aplikacija HuHu dostupna je za besplatan download na Google Play i AppStore.

Možda vas zanima

Nedavno objavljeno