Nedavno objavljeno

Samsung BESPOKE linija frižidera prvi put na CES 2021

Sada korisnici mogu da biraju različita kuhinjska rješenja i stilove kako bi personalizovali svoj životni prostor

Prvi put kompanija Samsung Electronics Co., Ltd. najavila je predstavljanje čuvene Bespoke linije frižidera na najvećem sajmu potrošačke elektronike CES 2021.

Bespoke frižideri posjeduju potpuno novi Flex format sa četvero vrata elegantnih linija, uz savremeno dizajniran ravni panel sa udubljenim ručkama koji se uklapa u različite stilove kuhinja. Sa osam jedinstvenih boja i završnim obradama od stakla ili čelika, oni nude posebne mogućnosti dizajna. Paleta boja u kojima će biti dostupni ovi frižideri obuhvata sivo, nebesko plavo, teget, bijelo i ružičasto staklo, kao i teget, mat crni čelik i šampanjac boju.

Kako porodice provode više vremena kod kuće, oni sve više ulažu u kućne aparate koje mogu personalizovati, a to je upravo ono što nudi naš Bespoke asortiman“, istakao je Džon Herington, viši potpredsjednik i generalni direktor odjeljenja za kuhinjske aparate kompanije Samsung Electronics America. „Bespoke frižideri su prilagodljivi svakom enterijeru, budući da su napravljeni u više boja, od različitih materijalia i sa završnim obradama, koje možete odabrati u skladu sa vašim stilom, a također možete prilagoditi i unutrašnji prostor frižidera pomoću promjenjivih fioka i drugih jedinstvenih karakteristika“, dodao je Herington.

Čineći cjelokupan dizajn uglađenim, Flex Bespoke frižider dolazi sa novim odjeljkom za piće unutar gornjih lijevih vrata, koji omogućava brz pristup filtriranom dozatoru i AutoFill bokalu za vodu. AutoFill bokal automatski se dopunjava svježom, filtriranom vodom, a u nju možete dodati ukus po vašem izboru. Frižider posjeduje i dvostruki ledomat, koji pravi ne samo obične kockice leda, već i „mrvice“, koje brže hlade pića.

Flex Bespoke sadrži unaprijeđenu Flex zonu, prilagodljiv odjeljak koji mijenja temperaturu frižidera u temperaturu zamrzivača, zadovoljavajući različite porodične potrebe za skladištenjem hrane. Flex zona ima pet opcija podešavanja temperature za: zamrzavanje, blago zamrzavanje, meso i ribu, voće i povrće, kao i za piće. Tu je i FlexCrisper ™ koji omogućava da meso ili ribu čuvate na optimalnoj temperaturi, kao i Crisper + ™ koji vaše voće i povrće duže održava svježim.

Kompanija Samsung predstaviće liniju Bespoke frižidera i u Evropi i zemljama Bliskog istoka tokom 2021. godine, šireći se izvan sjevernoevropskog i azijskog tržišta, gdje je ovaj asortiman trenutno dostupan, dok će u SAD biti od ove godine.

Više informacija o najnovijim Samsung proizvodima potražite na https://www.samsung.com/ba/explore/experiences/ces2021/

- Advertisement -

Latest Posts

Raport

spot_img
spot_img