Sarajevski kiseljak Botanica donosi prirodu u vaš dom

Blago gazirano piće na bazi omiljene mineralne vode, voća i aromatičnog bilja u dvije neodoljive kombinacije okusa, naranča i pelin, te limun i menta donosi iskonski, prirodni ugođaj

Nedavno objavljeno

U vremenu u kojem je uveliko promijenjen naš način i stil života teško je doživjeti prirodu u punom sjaju kako smo to do sada mogli. Zato Sarajevski kiseljak donosi prirodu u vaš dom. U spoju omiljenih  mjehurića, sočnog voća i aromatičnog bilja pronaći ćete nešto potpuno novo od čega će svi okusni pupoljci procvjetati.

Sarajevski kiseljak Botanica dolazi u dva neodoljiva okusa: limun menta i naranča pelin. Aromatičan spoj limuna i mente donosi lepršave citrusne arome koje su skladno upotpunjene nježnim notama mente. S druge je strane neočekivan spoj naranče i pelina koji u svojim sočnim gutljajima ostavlja dašak gorkastoga, blagotvornog pelina.

Svjesni smo da briga o zdravlju i vrhunski gastronomski užitak ne isključuju jedno drugo, a njihovo spajanje rezultira prirodnim uživanjem. Nova linija laganih i premium pića na bazi je omiljene gazirane mineralne vode, pažljivo obogaćene s deset posto voćnih sokova i nježnim biljnim aromama. Sarajevski kiseljak Botanica nema dodanih šećera ni aditiva i sadržava samo prirodnu slatkoću porijeklom iz voćnih sokova. U ovom inovativnom, blago gaziranom osvježenju, moguće je uživati bez grižnje savjesti jer ima malo kalorija. Kako bi svaki slobodan trenutak uživanja bio okupan sjajnim okusima i umirujućim mirisima, potreban je upravo takav, idealan bezalkoholni spoj voća i bilja.

Hedonizam i želja za uživanjem u vrhunskoj hrani i piću koje je moguće konzumirati bez grižnje savjesti, doveli su do novih trendova. Sve se više cijene pića puna prirodnih sastojaka i sa što manje aditiva. Ukratko, traži se povratak prirodnom uživanju. Natural indulgence, životni stil koji promovira uživanje u ukusnoj i zdravoj, korisnoj te nutritivno raznolikoj hrani i piću nakon čije se konzumacije čovjek osjeća dobro i ispunjeno. Za one koji traže prirodni doživljaj punih voćnih okusa stvorena je Sarajevski kiseljak Botanica, piće pomno biranih sastojaka iz vrta prirode.

Pročitaj još
Related

Sarajevska premijera filma „Unsafe Goražde“

„Unsafe Goražde“ (2022) je dokumentarni film o gradu Goraždu...

Vučko Trail 2022

U Babinom dolu, u sklopu Olimpijskog centra Bjelašnica i...

21. EXIT

Na Petrovaradinskoj tvrđavi nastupaju Calvin Harris, Nick Cave &...