spot_img

Nedavno objavljeno

Sarajevski kiseljak Botanica donosi prirodu u vaš dom

Blago gazirano piće na bazi omiljene mineralne vode, voća i aromatičnog bilja u dvije neodoljive kombinacije okusa, naranča i pelin, te limun i menta donosi iskonski, prirodni ugođaj

U vremenu u kojem je uveliko promijenjen naš način i stil života teško je doživjeti prirodu u punom sjaju kako smo to do sada mogli. Zato Sarajevski kiseljak donosi prirodu u vaš dom. U spoju omiljenih  mjehurića, sočnog voća i aromatičnog bilja pronaći ćete nešto potpuno novo od čega će svi okusni pupoljci procvjetati.

Sarajevski kiseljak Botanica dolazi u dva neodoljiva okusa: limun menta i naranča pelin. Aromatičan spoj limuna i mente donosi lepršave citrusne arome koje su skladno upotpunjene nježnim notama mente. S druge je strane neočekivan spoj naranče i pelina koji u svojim sočnim gutljajima ostavlja dašak gorkastoga, blagotvornog pelina.

Svjesni smo da briga o zdravlju i vrhunski gastronomski užitak ne isključuju jedno drugo, a njihovo spajanje rezultira prirodnim uživanjem. Nova linija laganih i premium pića na bazi je omiljene gazirane mineralne vode, pažljivo obogaćene s deset posto voćnih sokova i nježnim biljnim aromama. Sarajevski kiseljak Botanica nema dodanih šećera ni aditiva i sadržava samo prirodnu slatkoću porijeklom iz voćnih sokova. U ovom inovativnom, blago gaziranom osvježenju, moguće je uživati bez grižnje savjesti jer ima malo kalorija. Kako bi svaki slobodan trenutak uživanja bio okupan sjajnim okusima i umirujućim mirisima, potreban je upravo takav, idealan bezalkoholni spoj voća i bilja.

Hedonizam i želja za uživanjem u vrhunskoj hrani i piću koje je moguće konzumirati bez grižnje savjesti, doveli su do novih trendova. Sve se više cijene pića puna prirodnih sastojaka i sa što manje aditiva. Ukratko, traži se povratak prirodnom uživanju. Natural indulgence, životni stil koji promovira uživanje u ukusnoj i zdravoj, korisnoj te nutritivno raznolikoj hrani i piću nakon čije se konzumacije čovjek osjeća dobro i ispunjeno. Za one koji traže prirodni doživljaj punih voćnih okusa stvorena je Sarajevski kiseljak Botanica, piće pomno biranih sastojaka iz vrta prirode.

Latest Posts

spot_img

Raport

spot_img