Nedavno objavljeno

Insta Grand i Senidah te nagrađuju

Dobre vijesti za sve ljubitelje instant mikseva. Novi neodoljivo kremasti ukusi stižu nam iz Granda. Riječ je o Insta Grand kafi, idealnoj za mlađu populaciju jer im omogućava brzu pripremu, ali i savršeno zadovoljstvo.

Uživanje je sada još i veće jer InstaGrand dolazi u većim pakovanjima i sa većom količinom mješavine, a idealan odnos sastojaka pruža pravi kafeni užitak. Insta Grand 3u1 i 2u1 kojima dominira kafeno-mliječni ukus, neodvojivi su dio svakog druženja. Insta Grand Cappuccina i kafe sa ukusima svojom savršenom kombinacijom kremaste strukture i aromatičnih ukusa otvaraju priliku za idealno popodnevno uživanje.

Savršen ukus prepoznala je i regionalna zvijezda Senidah, koja je sve ono što je i ova kafa – moderna, savremena, autentična, privlačna… Upravo Senidah je zaštitno lice Insta Grand kafe, a naziv njene nove pjesme „Samo uživaj“ ujedno je i poruka koju ovaj brend šalje svim ljubiteljima kafe – da piju svoj omiljeni napitak i da uživaju.

Kako bi uživanje u gledanju ovog spota, ali i u ispijanju kafe bilo potpuno, Insta Grand je organizovao i kreativni konkurs, koji traje deset sedmica, a svake sedmice čeka vas novi izazov. Svi koji do 10. augusta budu učestvovali u konkursu, imaju priliku osvojiti deset jedinstvenih rekvizita upravo iz Senidinog spota za pjesmu „Samo uživaj“.

Insta Grand će vas, pored pružanja vrhunskog kafenog užitka i popodnevnog predaha, inspirisati da što originalnije i kreativnije pristupite izazovu. Očekuje vas 10 izazova, u kojima ćete imati priliku da osvojite 10 Senidinih odjevnih komada i aksesoara iz spota – od jakni, sakoa, do nakita, mikrofona i drugih aksesoara. Prvi izazov počeo je 1. juna, a cijela aktivacija će trajati do 10. augusta. Kako biste učestvovali, sve što je potrebno jeste da se prepustite užitku kremaste Insta Grand kafe. Sačuvajte kesice, jer će vam biti potrebne za svaki od izazova. Svoju kreativnost objavite u formi slike na svom Instagram profilu uz #samouzivaj i tag @instagrandkafa profila.

Svakako pratite zvanični Instagram profil InstaGrand kafe za više i detaljnijih informacija, jer vas očekuje veliki broj izazova i rekvizita iz omiljenog spota koji možete pogledati klikom na link.

Latest Posts

Raport

spot_img