Nedavno objavljeno

Novi projekat TV Lica

Da su mediji njihov život to su pokazale kroz dugogodišnje djelovanje na malim TV ekranima. TV voditeljice Zvezdana Stojakovic i Samra Menzilović su dame koje svojim svojim osmjesima unose pozitivnu energiju u naše domove i sa nama dijele pozitivne životne priče svojih sagovornika.

Dame koje se bave temama kao sto su majčinstvo, kuhanje, ljepota, moda su odlučile da svoja životna iskustva dijele i na Yt kanalu i to na kanalu koji su nazvale S(P)retne žene.
Novo digitalno doba donijelo je i neke sjajne platforme koje nam daju mogućnost da radimo ono sto najviše volimo, a to je da pravimo priče sa pozitivnim stavovima ono što nam u vremenu u kojem živimo itekako potrebno.
Pozitivne, optimistične, zabavne i ono najbitnije dobronamjerne S(R)retne žene je projekat koji će zasigurno ostavit lijep Feedback na sve one koji se odluče sa nama upustit u ovoj našoj novoj pustolovini.

Zvezdana i Samra su za naš portal izjavile da su jedva čekale da pokrenu ovaj projekat i da sa nestrpljenjem očekuju prve reakcije na njihove videe. Prvi pozdravni video je već na kanalu al one su bile vrijedne i obradile su par ženskih tema za koje su smarale da će interesirat žensku publiku, naravno biće tu i onih tema kao što su recimo mijenjanje gume na automobilu…

Latest Posts

Raport

spot_img