Nedavno objavljeno

YSL BEAUTY CLUB – VIRTUALNA SOBA: VRIJEME JE ZA VIRTUALNU ZABAVU

Zabilježite datum.
Povedite pratnju.
Sredite se.
Našminkajte se.
Pripremite se za tulumarenje.
Bez odlaska iz kuće.
Ostanite budni koliko god želite.
Pripremite se… ući.

ZABILJEŽITE DATUM: 15. MAJ 2020.

YSL Beauté srdačno vas poziva da se pridružite YSL Beauty Clubu i uđete u prvu virtualnu sobu. Ovdje se odvija zabava za odabrane, a popis gostiju ograničen je na 1000 sretnika.

Ostanite kod kuće i budite u trendu. To je 100 % virtualna zabava, globalni događaj, premijera iz udobnosti vlastitog doma.

OD 21:30 PREMA PARIŠKOM VREMENU DO SITNIH NOĆNIH SATI: ZOOMOM PO SOBI

Povežite se. Provjerite tko je od posebnih uzvanika već stigao. Set je okupan svjetlošću: crna, bijela i blještava neonski plava. Glazba je glasna. Ritam je neprekidan. Pronađite svoje ljude. Uživite se. Zabava može započeti!

Tu su glavni floor gdje možete zaplesati s 1000 ljudi i soba za uljepšavanje u kojoj možete odvojiti poseban trenutak za šminkanje, a sve to uz virtualne fotografije s najpoznatijima. Sve je na dohvat ruke: samo jedan klik i ušli ste.

PLEŠITE UZ PJESME KOJE SU OBILJEŽILE VAŠ ŽIVOT

DJ-ica Louise Chen @chchchen za pultom je i pušta sve vaše najdraže stvari. Budite u sobi s njom. Pripremite se za virtualnu plesnu izvedbu Brandona Miela Maselea @malboneige. Vrijeme je za zabavu, pjesmu i ples – i fotografiju pred posebnim pozadinama našeg YSL Beauty Cluba.

DAŠAK GLAMURA: SAVRŠEN LOOK ZA PETAK NAVEČER

Ima li kakvih pravila oblačenja? Odaberite šminkerski tim za svoj look za petak navečer.

Jeste li u lovu za sjajem? Raspoloženi ste za mat izgled? Spremni na crvenu uzbunu? Pripremljeni za omiljene šljokice? Uzbuđeni zbog smokey eye izgleda?

Kakav god bio vaš omiljeni look, uz svaku pozivnicu za YSL Beauty Club dolazi i inspiracija koja će vam pomoći da ga postignete ili osmislite vlastiti. Uskladite šminku s odjećom, bila to opaka crna kožna jakna ili mala crna haljina sa šljokicama, i učinite to sa stilom.

POSJETITE SOBU ZA ULJEPŠAVANJE

Silazite s plesnog podija i želite popraviti šminku.

Vizažistica Celine Bernaerts tu je da bi vas savjetovala kako da šminkom pokažete svoj kreativni duh vanjskome svijetu.

 PRIDRUŽITE SE ZABAVI, JEDVA ČEKAMO DA VAS VIDIMO!

 #YSLBEAUTYCLUBVR

Latest Posts

Raport

spot_img