Nedavno objavljeno

Jennifer Aniston uživa u svom omiljenom društvu

Glumica Jennifer Aniston karantenu provodi u svojoj vili u Kaliforniji, s koje puca pogled na cijelo Los Angeles. Zvijezda 'Prijatelja' ne žali se zbog mjera distanciranja, već uživa u svom omiljenom kućnom društvu

Uvijek zaposlenoj Jennifer Aniston, koja neprestano snima nove projekte, karantena je došla kao dobar prisilni odmor. Jedna od najplaćenijih holivudskih glumica vrijeme je posvetila sebi i svojim omiljenim kućnim ljubimcima. Velika ljubiteljica pasa, Aniston u vlasništvu ima dva krznena ljubimca, koja dijeli sa svojim bivšim suprugom Justinom Therouxom.

Sada ih je svima pokazala na svom relativnom novom profilu na Instagramu. Zvijezda ‘Prijatelja’ pokazala je svog sivog šnaucera Clyda kako se izvalio na sofi, a 51-godišnja Jennifer čak mu je na glavu nalijepila znak ‘I voted’, uz poruku: ‘Svaki glas je bitan’.

Time je jasno dala do znanja koliko brine o politici u svojoj zemlji.

View this post on Instagram

EVERY VOTE COUNTS 😉🐾❤️

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston) on

Nakon malog sivog Clyda, Jennifer je objavila i fotografiju svoje kujice Sophie. Pit bull crno bijelog krzna također odmara na sofi, a vlasnica je dala do znanja da su se vratili iz duge šetnje napisavši da su psi izmoreni.

Koliko obožava životinje otkrila je svojoj dugogodišnjoj prijateljici Ellen DeGeneres u njezinu tv showu: ‘Jaoo, jako mi je malo nedostajalo da nabavim još jednog psa. Jednostavno si ne mogu pomoći kad mi netko pošalje fotografiju psa kojem treba dom. Da mogu imala bih ljamu, pingvina, koze, ovce…’

View this post on Instagram

Girl’s best friend… bring Clyde to work day.

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston) on

tportal.hr

- Advertisement -

Latest Posts

Raport

spot_img
spot_img