Sanja Vejnović neprepoznatljiva na fotografiji iz mladosti, pratitelje pita: ‘Iz kojeg je ovo filma?’

Stare uspomene uvijek izmame osmijeh na lice, pogotovo kada su na njima neke osobe koje ne bismo prepoznali jer se iznenadimo time kakve su bile u mladosti. Glumica Sanja Vejnović zadnjih dana pokazuje rijetko viđene fotografije iz svojih filmova

Pokazivanje fotografija iz naftalina i prisjećanje na lijepe trenutke iz prijašnjih dana jedna je od omiljenih aktivnosti poznatih lica. Zadnjih dana svoje obožavatelje starim fotografijama uveseljava i Sanja Vejnović. Pokraj svake traži od pratitelja da pogode iz kojeg su filma.

S dioptrijskim naočalama, kratkom kosom i u odijelu s kravatom, glumica izgleda posve neprepoznatljivo. Riječ je o fotografiji iz filma ‘Prijeki sud’ redatelja Branka Ivande iz 1978. godine, u kojem je imala ulogu sina službenog branitelja kojeg je glumio Ivica Vidović.

View this post on Instagram

Iz kojeg je ovo filma?

A post shared by Sanjic (@sanjavejnovic) on

Ranije je objavila još jednu fotografiju iz filma ‘Živi bili pa vidjeli’ iz 1979. godine, u kojem su uz Sanju glumili Mladen Vasary, Boris Buzančić, Ana Karić i Žarko Potočnjak. Naravno, followeri osim pogađanja nisu propustili priliku uputiti joj komplimente na račun njezine bezvremenske ljepote.

View this post on Instagram

Iz kojeg je ovo filma?

A post shared by Sanjic (@sanjavejnovic) on

tportal.hr