Ben Affleck se ne odvaja od 16 godina mlađe partnerice

0
47

Dvostruki oskarovac Ben Affleck i njegova nova partnerica, kubanska glumica u usponu Ana De Armas, na Uskrs su se ponovno odlučili nakratko napustiti svoj dom u elitnoj četvrti Pacific Palisades u Los Angelesu kako bi uživali u šetnji sa svoja dva krznena ljubimca, bijelim maltezerom i njemačkim ovčarom

Svoju ljubavnu vezu holivudski glumac i 16 godina mlađa kubanska ljepotica započeli su na setu erotskog trilera ‘Deep Water‘, čija se premijera očekuje 2021. godine, a koliko su zaljubljeni potvrđuju svakim javnim pojavljivanjem.

U jeku pandemije koronavirusa, slavni oskarovac protekle subote organizirao je virtualni turnir pokera s brojnim poznatim sudionicima, na kojemu je prikupljeno gotovo dva milijuna dolara namijenjenih neprofitnoj organizaciji Feeding America, a dane u kućnoj izolaciji posljednjih tjedana provodi u svom luksuznom domu u Los Angelesu u društvu 16 godina mlađe partnerice, koju je nedavno upoznao s bivšom suprugom, glumicom Jennifer Garner i njihovo troje djece.

Problematični Affleck koji je dugi niz godina imao problema s odvikavanjem od alkohola, sada pokazuje da je uspješno prebrodio sve svoje greške iz prošlosti. Okrenuo je novi list, a u tome su mu pomogli brojni kolege i prijatelji, kao i kubanska ljepotica kojoj brojni prognoziraju blistavu holivudsku karijeru.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here