Nedavno objavljeno

spot_img

Uz ove trendove i na plaži ćete biti IN

Modne kuće su predstavile svoje kreacije za ljeto a ove sezone u prvom planu su pastelna paleta boja, prirodni materijali, minimalizam

Ljeto je u punom zamahu, a samim tim i godišnji odmori, putovanja na more, uživanje u suncu, plivanju, relaksiranju… Stigle su i slatke muke kada treba da se razmišlja o tome šta odjenuti za plažu, jer kupaći kostimi nisu dovoljni. Priprema stajlinga za plažu za neke od nas traje koliko i za večernji izlazak, sve nam treba: šeširi, lanene ili pamučne haljinice, košulje, suknjice, pareo…

Modne kuće su predstavile svoje kreacije za ljeto, a ono što je vidljivo jeste da su ove sezone u prvom planu pastelna paleta boja, prirodni materijali, minimalizam, te shodno tome prilagođena su i izdanja za plažu. Mi vam donosimo nekoliko trendova koje ćete sigurno vidjeti na plaži.

Laneni komadi

Laneni odijevni predmeti su neizostavni za plažu ove sezone. Hlače i topovi od lana pružaju prozračnost i udobnost, čineći ih idealnim za vruće ljetne dane. Monokromatske kombinacije ili neutralne boje naglašavaju opušten i elegantan izgled​​.

Instagram: @camilacoelho
Instagram: @camilacoelho

Topovi i haljine

Ono što se definitivno vraća u modu jesu topvi, haljine i duge suknje iz ’70-ih, jer ovi retro komadi će svakoga učiniti posebnim. Bijela boja uvijek najsigurniji izbor, baš zbog preplanulog tijela, ali svijetle boje i uzorci dodaju dodatnu notu vašem stajlingu, te ga tako čine neprikosnovenim.

Mini suknja

Mini suknje su praktičan izbor za plažu, omogućavajući lako oblačenje i svlačenje preko kupaćeg kostima. Ove sezone popularne su skort verzije koje kombiniraju suknju i šorc, pružajući udobnost i stil.

Instagram: @jessmeupp
Instagram: @jessmeupp

Šarene bluze

Uvijek nam treba i nešto što ćemo odjenuti preko kupaćeg kostima, a za to najbolji izbor su duge i šarene bluze. Bez obzira da li preferirate klasične pruge ili živopisne uzorke, ove bluze se mogu nositi preko kupaćih kostima ili kombinirati sa šorcevima i suknjama za večernje izlaske​.

spot_img

Latest Posts

spot_img

Raport