POTREBNO:
4 jajeta + 2 bjelanjka,
120 g šećera,
300 g bufalo mocarele,
250 ml vrhnja za šlag,
150 g bundeve,
100 g šećera u prahu,
komad kore od limuna,
puter i brašno za kalupe,
so
PRIPREMA: Umutite posebno žumanjke, a od 6 bjelanjaka napravite snijeg sa šećerom. Umutite mocarelu sa 150 ml šlaga i dodajte žumanjke. To sjedinite sa snijegom od bjelanjaka, dodajte brašno i malo soli. 8 kalupa 10-12 cm promjera namažite puterom i pospite brašnom, pa rasporedite smjesu. Pecite 25-30 minuta na 170 °C. Šećer u prahu otopite sa 150 ml vode i dodajte koru limuna. Tanko izrezanu bundevu kuhajte u toj agdi dok ne omekša. Na svaki mafin stavite malo preostalog šlaga i ukrasite kriškama kandirane bundeve.