spot_img

Nedavno objavljeno

Sharon Stone o ljudima koji se stide starenja: “Glupi su i nezahvalni“

U intervjuu za The Times, glumica je progovorila o starenju i istaknula priliku koju ono za nju predstavlja

Sharon Stone, koja će 10. marta proslaviti 66. rođendan, iskreno je progovorila u The Timesu o starenju. “Za dva mjeseca mi je rođendan, i bit ću još starija”, kazala je. Ipak, junakinja Sirovih strasti (1992.) naglasila je da se ne boji protoka vremena. “Drago mi je što sam živa i zdrava”, rekla je. “I mislim da bismo svi trebali biti supersretni što smo došli do ove tačke. Jer, poznavala sam mnoge koji nisu bili te sreće. Mislim da su ljudi koji se srame starenja jednostavno glupi i nezahvalni.”

“Zahvalno nesavršena”

Sharon Stone uživa u svom tijelu koje nije podvrgnuto estetskim korekcijama. U julu 2022. je na svom Instagramu objavila fotografiju u toplesu, u bikiniju, popraćenu natpisom: “Zahvalno nesavršena na ovaj savršen dan.” Mjesec dana kasnije za arapski Vogue otkrila je da ju je mlađi muškarac ostavio jer je odbila injekcije botoksa. Iako je u prošlosti posezala za botoksom, više to ne namjerava učiniti.

“Bilo je razdoblja ‘superslave’ kada sam ubrizgavala botoks i filere”, rekla je za Vogue Arabia. Zatim sam imala veliki moždani udar i devetodnevno krvarenje u mozgu. Morala sam ubrizgati preko 300 injekcija botoksa i filera da podignem jednu stranu lica.” Bilo je to iskustvo koje joj je promijenilo život, kao i pogled na estetsku hirurgiju, koja je, po njenom mišljenju, od “luksuznog proizvoda” postala “masovna i bolna neurološka potreba”.

 

Latest Posts

Raport

spot_img