Nedavno objavljeno

Body Space Fitnes novog doba proslavio je svoj 2 rođendan

Veliki broj naših sugrađana su odlučili posjetiti klub i vidjeti koje novitete nudi BS, ali i počastiti sebe sa mjesečnim članarinama koje su bile na taj dan i do – 40%!

Na taj dan su svi posjetitelji dobili vrijedne nagrade u obliku paketa BS kao i tretmane  La Piel i Fitfuelll.

Azemina Tomljenovic osnivačica BS je za tu prliku upoznala sve posjetitelje o novitetima a to je Digitalizacija procesa koji ce doprinjeti transparentnosti informacija o paketima, ponudama ali i rezultatima.

Najvažniji dio jeste da će svaki korisnik u pravom vremenu moći znati da li pravi kalorijski deficit ili suficid na osnovu zavedenih aktivnosti i obroka u aplikaciju.

Mart planiramo organizirati radionice sa nutricionistom, psihologom, farmakologom, endokrinologom i ginekologom, fizijatrom a sve u želji da ostvarimo svoj cilj usvajanja zdravih životnih navika!

 

Na taj dan su 3 članice predstavile zašto baš Body Space?

Jasminka– za mene nisu obične teretane niti individualni program svoju motivaciju sam nasla u Body Space ne samo zbog sprava, važna mi je okolina a to su žene 35+ kao I sistemska podrška. Tu se osjećam dobro!

- Advertisement -

Željka kaze da prvi proobni trening je besplatan I svima ga svesrdno preporučam. Na treningu otkrijete koja je prednost Body Spaca!

Danijela kaže pozivamo svemajke zaposlene koje nemaju vremena da isprobaju Body Space I vide koja je prednost treniranja u BS, Istakla je ljubazno I profesionalno osoblje kao I treninge koji traju 45 minuta I odlazite kući sretni I zadovoljni sobom.

Na samom početku istaknuta je misija body space- a a to  je vračanje vitalnosti I zdravlja žena 35+

Poslovnim ženama, majkama I domaćicama koje nemaju vremena za sebe a znaju da ga moraju imati.

Holističkim pristupom želie pomoći našim damama da se izbore za svoje vrijeme I mjesto na kom zdravlje i vitalnost su na prvom mjestu.

Ovo je pozitivna priča u kojoj klub holističkim pristupom posmatra pojedinca kao duh I tjelo brinući se o mentalnom jednako kao I fizičkom zdravlju smatrajuci da je izbalansirana prehrana početak trensformacije u zdraviju I vitalniju osobu.

Uvjek u službi svojih čanova

Održavajući niz predavanja kako usvojiti zdrave životne navike sa nutricionistima, psihologom, ginekologom I svim vezanim za očuvanje zdravlje žene.

Poruka BS

Zdravlje se ne podrazumjeva ono zahtjeva ciljano i planski pristup!

planirajte sport, balansiranu prehranu i družite se…

Radujemo se sljedećim projektima u svrhu približavanja zdravog načina života!

Pripremamo se i za novu godinu i neka iznenađenja za naše pratitelje! 

Latest Posts

spot_img

Raport

spot_img