spot_img

Nedavno objavljeno

Kate oduševljava modnim kombinacijama

Kate Middleton priprema se za nadolazeće blagdane, a to se ocrtava i u njezinom odabiru stylinga. Princeza od Walesa zablistala je u krasnoj crvenoj kreaciji u kojoj je – zahvaljujući detalju mašne – izgledala baš poput božićnog dara, prenosi Gloria.

Naime, Kate i njezin suprug, princ William dočekali su predsjednika Južne Koreje Yoona Suk Yeola i prvu damu Kim Keon Hee, a za tu je prigodu buduća kraljica odabrala crvenu kombinaciju – od glave do pete. I pritom je svu pozornost ukrao crveni kaput midi dužine u formi plašta te sa očaravajućom mašnom. Radi se o kreaciji iz kolekcije brenda Catherine Walker koju je uskladila s kraćom haljinom iste nijanse te crvenim cipelama talijanskog brenda Gianvito Rossi, dok je šešir pronašla u ponudi britanske dizajnerice Jane Taylor.

Foto: DANIEL LEAL AFP

Princeza je također odala počast pokojnoj princezi Diani noseći njezine naušnice od safira i dijamanata. Crni kaput vojničkog kroja istog brenda Kate je nosila prije tjedan dana na komemoraciji za pale borce tijekom Drugog svjetskog rata. Također je ove godine nosila plavi kaput Catherine Walker za vrijeme škotske krunidbe u Edinburghu kralja Charlesa. Tada je odabir plave boje bio pun pogodak. Naime, plava boja predstavlja škotski nacionalni identitet i jedna je od boja škotske zastave. Isti kaput je nosila za vrijeme uskršnjeg slavlja u kapelici svetog Georgea. – Pročitajte više na: https://bljesak.info/lifestyle/moda/kate-nadmasila-sama-sebe/438735

Latest Posts

Raport

spot_img