Nedavno objavljeno

Odresci od tune sa salsom od grožđa i kapara

POTREBNO:
4 odreska tune,
2 šolje crnog grožđa bez košpica (prepolovljenih boba),
⅓ šolje kapara (ocijeđenih i ispranih),
1 ljutika (samljevena),
2 kašike nasjeckanog svježeg peršuna,
1 kašika maslinovog ulja,
so i biber po ukusu,
¼ šolje soka od limuna
PRIPREMA: Zagrijte gril tavu (ili roštilj) na srednje jaku temperaturu i lagano je nauljite. Pomiješajte grožđe, kapare, ljutiku, peršun i maslinovo ulje, začinite solju i biberom pa ostavite sa strane. Odreske tune stavite na tanjur i premažite limunovim sokom, posolite i pobiberite. Pecite odreske 2 do 3 minute sa svake strane za srednje pečene. Poslužite uz salsu od grožđa i kapara.

Latest Posts

spot_img
spot_img

Raport