spot_img

Nedavno objavljeno

PIQUADRO U SARAJEVU: Italijanska elegancija i originalnost

Proizvodi kompanije Piquadro, specijalizirane za proizvodnju kožne galanterije za posao i putovanja, odlikuju se originalnim dizajnom i funkcionalnošću

Piquadro je italijanski brend specijaliziran za inovativne poslovne torbe, putničke artikle i dodatke, koji se odlikuju visokim stepenom funkcionalnosti i prepoznatljivim dizajnom visokih performansi – vrhunskim izrazom italijanske elegancije i originalnosti. Ipak, za Piquadro, funkcionalnost ide dalje od dodataka visoke tehnologije i završnih detalja. To znači nove materijale, nove testove za provjeru pouzdanosti i nova rješenja za organizaciju unutrašnjosti torbi kako bi bile još praktičnije i korisnije. Pristup leži u konceptualno inspiriranom “tech-inside” dizajnu svakog artikla, te u strasti, kreativnosti i neformalnom, ali profesionalnom osjećaju za stil. Zahvaljujući pomno odabranim materijalima, konstrukciji i funkcionalnosti, Piquadro proizvodi predstavljaju visok kvalitet i pouzdanost. Piquadro torba je inteligentan dodatak za sve užurbaniji profesionalni život – dizajniran za posao.

Pokloni za VIP partnere i klijente

Svi Piquadro proizvodi rezultat su pažljivog dizajna. Kompanija ima različite patente kao priznanje za brojne implementirane funkcionalne inovacije. Čak i najmanji detalj istražuje i dizajnira interni tim dizajnera koji poznaje i tumači vrijednosti brenda. Razvoj novih rješenja i potraga za originalnosti u dizajnu i tehnologiji rezultat su stalnog istraživanja materijala i trendova, često u suradnji s najprestižnijim dizajnerskim školama u Italiji i inozemstvu. Za Piquadro, kreativnost mladih je važan izvor inspiracije. Pažnja usmjerena ka novim talentima izražena je u promociji konkursa koji mladim dizajnerima daju priliku da rade i pokažu vlastiti potencijal.
Portfolio Piquadro proizvoda je baziran na poslovnim ženskim i muškim torbama, ruksacima, putnim torbama i asesoarima poput novčanika, etuija za kartice, kaiša i sličnih dodataka. Navedeni proizvodi su pogodni za korporativne premium poklone za VIP partnere i klijente.
Ekskluzivni uvoznik Piquadro proizvoda u BiH je MASA d.o.o., a možete ih kupiti i naručiti u prodavnici na adresi Branilaca Sarajeva br. 30, Sarajevo (između BKC-a i restorana Preporod) ili putem web shopa www.masa.ba.

Gracija 435, juli 2023.

Latest Posts

Raport

spot_img