Nedavno objavljeno

Novi izgled Dukat namaza

Dukat mliječni namaz, poznat kao Dukatela, promijenio je svoj izgled, ali je njegov provjereni okus ostao isti, baš kao i posvećenost vašem doručku iz snova.

Osvježenje ambalaže prati prepoznatljivu recepturu Dukatele, pripremljene od najkvalitetnijeg svježeg vrhnja koja ponosno nosi titulu najfinijeg među mliječnim namazima. Svojim bogatim mliječnim okusom i savršenom mazivošću ovaj mliječni namaz već decenijama oduševljava potrošače svih generacija.

Obilno namazan na krišku hljeba ili krekera već prvim zalogajem vraća nas u bezbrižne dane djetinjstva, najfinijih okusa i druženja za porodičnim stolom.

Osvježavajući i savršene mazivosti, Dukatela mliječni namazi prirodan su izvor vrijednih nutrijenata, kalcija i bjelančevina, te su stoga nezaobilazan dio pravilne i uravnotežene prehrane. Odlično se uklapaju u različite recepte za slana i slatka jela, a dolaze u varijantama: original, light i s povrćem.

Iz kompanije Lactalis BH se nadaju da će ovaj moderni dizajn doprinijeti većem užitku biranja omiljenog mliječnog namaza na policama trgovina.

Latest Posts

spot_img
spot_img

Raport

spot_img