Nedavno objavljeno

Produžen rok za prijavu na Sarajevo Photography Festival

Sarajevo Photography Festival objavljuje da je produžen rok za prijave fotografija na takmičenje do 10.05.2023.

“Primili smo nekoliko zahtjeva od učesnika koji su tražili više vremena za dostavu svojih prijava, i razumijemo da je trenutna situacija možda predstavljala izazov za neke od fotografa da ispoštuju prvobitni rok, pa smo stoga odlučili produžiti rok do 10.5.”

Konkurs je otvoren za fotografe svih nivoa i profila, a možete se takmičiti u 8 kategorija.

Takmičenje ocjenjuje žiri sačinjen od stručnjaka, koji će ocjenjivati originalnost, kreativnost, tehničku izvrsnost i ukupni dojam.

Pobjedničke fotografije i finalisti iz svih 8 kategorija bit će izloženi u sarajevskoj Vijećnici, a nakon toga izložba će putovati i u druge gradove u BiH i regionu, dajući vama i vašem radu priliku za izloženost širokoj publici.

Pozivamo sve fotografe, kako amatere tako i profesionalne, da učestvuju na Sarajevo Photography Festival i osvoje Grand Prix u vrijednosti od 4000KM, izložbu u Vijećnici, trofej, te druge vrijedne nagrade.

Više informacija o festivalu, takmičenju, ali i članovima žirija možete pronaći na web stranici  sarajevophotofest.com, Instagramu instagram.com/sarajevophotographyfestival ili Facebooku Facebook.com/SarajevoPhotoFest.

Festival su podržali ASA Banka, BH Telecom i Grad Sarajevo. Medijski pokrovitelj je Klix.ba.

- Advertisement -

Latest Posts

Raport

spot_img
spot_img