spot_img

Nedavno objavljeno

DOŽIVITE PROLJEĆNU SAGU U PORTONOVOM: Idealna prilika za bijeg iz grada preko vikenda

Bilo da tražite romantični odmor ili porodičnu avanturu, odmaralište Portonovi je savršena destinacija za vaš mini odmor. Budite pametni i na vrijeme rezervišite svoj boravak!

Najbolji način da se oporavite od zimske uspavanosti i doživite potpuni “reset” koji će vas pripremiti za nove obaveze definitivno je mini putovanje. Proljeće je savršeno vrijeme da pobjegnete od gradske vreve i uživate, a ukoliko već niste, sada je pravo vrijeme da isplanirate produženi vikend sa svojim najmilijima. A koje je bolje mjesto za opuštanje od Portonovi rizorta?

Vjerujte nam kada vam kažemo da odmah spakujete svoje kofere, jer je u Portonovom u toku niz zanimljivih manifestacija koje vas neće ostaviti ravnodušnim. U rizortu će se do 7. maja na Marina trgu odvijati prava Proljećna saga, tokom koje goste očekuju brojna iznenađenja.

Muzika, ples i hrana za pamćenje

Centralni muzički događaj Proljećne sage svakako je koncert regionalne zvijezde Jelene Rozge. Pored toga, animatori “Mirror Crew” pobrinut će se za odličnu zabavu i fascinantne vizuelne efekte, praćeni talentovanim lokalnim bendovima i DJ-evima. Uživat ćete na svježem vazduhu i u dužim proljećnim danima, uz zvuke tradicionalnih bokeljskih klapa po naselju, kao i ostalih večernjih muzičkih nastupa, dok je za najmlađe organizovan poseban program, koji uključuje zabavne igre na otvorenom i koncerte dječijih horova.

Na Marina trgu organizovan je i proljećni bazar, raznovrsniji nego ikada. Imat ćete priliku da posjetite šarmantne bazarske kućice i prepustite se raznim ukusnim jelima – od slatkih palačinki, do sočnih burgera i pizze, uz izbor osvježavajućih pića koja će upotpuniti cjelokupno kulinarsko iskustvo. Kada je u pitanju muzički program, festival zatvara lokalni DJ Danilo Radusinović.

Jugonostalgija

Ljubitelje oldtajmera i jugonostalgije obradovat će jedinstvena izložba ex-Yu automobila i posebna vožnja od Portonovog do Titove vile i nazad. Imat ćete priliku da uživate u automobilima koji su ispisali istoriju i ljepoti autoindustrije bivše Jugoslavije, ali i saznate više o ovim klasičnim vozilima – od čuvenog Yuga do drugih kultnih modela. Za muzički vremeplov bit će zadužen jedan od najtalentovanijih lokalnih DJ-eva, Peđa Radović, koji će 2. maja cijelo veče vrtiti najbolje hitove ex-Yu muzike.

Dakle, bilo da tražite romantični odmor ili porodičnu avanturu, odmaralište Portonovi je savršena destinacija za vaš mini odmor. Budite pametni i na vrijeme rezervišite svoj boravak i doživite čari proljeća u ovom rizortu na obali Bokokotorskog zaliva, okruženi veličanstvenim crnogorskim planinama.

Latest Posts

Raport

spot_img