Nedavno objavljeno

Nova programska šema O Kanala donosi prepoznatljive autorske emisije, zabavne formate i najbolju glumačku postavu na vaše ekrane!

S posljednjim danima zime nova programska šema O Kanal televizije donosi pregršt kvalitetnog sadržaja iz vlastite produkcije, stranog serijskog i filmskog programa, prepoznatljive autorske emisije i zabavne formate.

Da svakog gosta ipak nije tri dana dosta dokazivat ćemo svakog petka u 20 sati na Oslobođenje podcast platformi i utorkom od 21 sat na O Kanalu.  Za to će se pobrinuti naš popularnim pjevač Elvir Laković Laka u podcastu „Opet Laka“ u čijem je nazivu pojašnjena njegova  suština. Laka će u svom prepoznatljivom stilu biti gost vlastitog podcasta, a voditelji su ti koji se mijenjaju. Nije vam posve jasno o čemu se radi?! Samo ćemo vam reći da će biti riječi o mnogo toga. Od (ne)kulture, politike, znanja, imanja, neznanja, neimanja, umjetnosti, sporta, vremena, kvantne fizike, horoskopa, sakupljanje salvetica,… Sve teme su dozvoljene u razgovoru sa Lakom, a kako i ne bi, jer jedan je Laka!

Ukoliko ste u potrazi za novim avanturama, željni ste filmske akcije ili se volite opuštati uz nove i neobične ljubavne priče?!  U serijskom i filmskom programu O Kanala pronaći ćete pravi sadržaj za sebe. Neka od najpoznatijih lica iz svjestke kinematografije zaigrat će uloge u našem programu.

Na O Kanalu se emituje Britanska serija “Avanture Heti Feder” koja je za kratko vrijeme osvojila gledatelje širom zemlje.  Radnja je smještena u periodu viktorijanske Engleske, krajem 19. stoljeća, a priča prati siroče – crvenokosu devojčicu Heti Feder, koja je odlučna da pronađe svoju biološku majku.  Heti je hrabra, inteligentna i odvažna i učinit će sve da pronađe svoju majku. Na tom putu doživeće mnoge uzbudljive avanture koje možete pratiti od ponedjeljka do petka u 15 sati.

Ukoliko ste ljubitelj drugačije vrste avantura i uzbuđenja  uz romantiku i emocije, onda je pravi izbor serija “Bandolera”. Od ponedjeljka do petka u 17:20 sati možete gledati uzbudljivu sagu o Sari, studentici  španjolske književnosti na Oxfordu. Sarin je život bogat materijalnim, ali prazan emocijama. Ona sanja o pisanju i čezne za avanturama. Jednog dana, odluči napustiti udobnost svog doma i odlazi na nezaboravno putovanje u Andaluziju. Sara doputuje u malo selo na jugu Španjolske u kojem upravo započinje proces pobune među potlačenim seljacima. Kontroverzna banditska organizacija pod nazivom “Crna ruka” širi nasilje i nesigurnost, a to je upravo ono što je Sara i željela – avanturu i uzbuđenja. Hoće li se Sara na kraju vratiti u Englesku ili prihvatiti život kao Bandolera saznat ćete u ovoj izvrsnoj seriji.

Za ljubitelje akcije, dvostrukih života i tajnih agenata  tu je i serija “Biro”. Radnim danima u 20 sati pratite francuskog obavještajnog oficira  “Malotrua”, koji  tajno boravi u Siriji 6 godina, nakon čega ga iznenada pozivaju da se vrati kući. Suočava se sa poteškoćama sopstvenog tajnog identiteta I nestankom  prijatelja u Alžiru.

Zabave u novoj programskoj šemi neće nedostajati ni kroz filmski sadržaj, neke od najpopularnijih naslova donosimo na vaše ekrane.

“Sam protiv mafije” (Seized) naziv je filma  u režiji Isaaca Florentineakoji prati  žrtvu otmice, sina bivšeg specijalca, koji kreće u borbu protiv opasnih bandi kako bi ponovo video svog sina živog i zdravog. Scott Adkins, Mario Van Peebles, James P. Bennett i Steven Elder samo su dio glumačke postave koju na vaše ekrane donosimo 18.03.2023.

Chris Walters, Jackson Berlin, Darren Andrichuk, Stephen Kloppenburg i Robert Allen Hughes će vas vratiti u period završetka Drugog svjetskog rata u priči o preživljavanju  u filmu “Beyond the line”. Poraziti neprijatelja i vratiti se živ na siguran teritorij pravi je izazov pun obrta u režiji Jason Millsa.

Uz film “Savršen par” (Perfect match) zapitat ćete se da li se suprotnosti privlače ili je ipak obratno i šta kada je hemija prisutna između dvoje ljudi ali su oni potpune suprotnosti…  Hoće li Zoi i Oliver premostiti razlike između njih dvoje saznajte  već u nedjelju 19.03.2023.

Jeste li se ikada našli u “namještaljci” ?  Ako i niste, sasvim sigurno ćete je proživjeti 24.03.2023. kroz “Setup” film i velika imena poput 50 Centa, Bruce Willisa i Ryan Phillippea. Oni su dugogodišnji prijatelji odrastali zajedno na detroitskim ulicama i  predodređeni za kriminal. Poslije uspješne, ali krvave pljačke dijamanata, Vincent se okrenuo protiv svojih prijatelja i pucao u njih. Sonny je preživio, a kad se oporavio bio je spreman na osvetu…

Gdje je Stiven Segal tu je i dobar film, ovo nepisano pravilo važi širom svijeta, a na O Kanalu njegovo glumačko umijeće donosimo u filmovima: „Killiing Salazar“ koji je na programu emitovanja  31.03.2023. 07.04. 2023, rezervisan je za „End of a Gun“, a 14.04.2023. donosimo „Force of Execution“„Maximum Conviction“ vas očekuje 05.05.2023. , „Mercenary: Absolution“ 15.05.2023. i „Good Man, A“ 21.04.2023.

Iako niste navikli da je gledate u romantičnim komedijama Milla Jovovich će vas oduševiti ulogom u „You Stupid Man“ (Ti glupi čovječe). Ne propustite ovo ostvarenje  2. aprila i budite uz program O Kanala jer vas očekuje mnogo zabave, avanture i akcije kroz neka od najboljih svjetskih ostvarenja!

- Advertisement -

Latest Posts

Raport

spot_img
spot_img