Nedavno objavljeno

Mostarke u misiji nazvanoj “Žena ženi”

Održan je još jedan event „Žena ženi“ u organizaciji Marijane Zubac iz mostarskog NutriCENTRA. Voditeljica nutricionističkog centra, postala je prepoznatljiva po povezivanju znanosti i lifestylea, te je ponovno okupila žene koje njeguju zdrav životni stil.
Pričalo se o „Anti-age prehrani“(Marijana Zubac, NutriCENTAR), o istinama i zabludama popularnih tretmana – botoxa i filera (Dora Madiraca Glasović,dr.med), te o tjelovježbi i prevenciji depresije (Anamarija Penava, AMP centar). Posebna gošća bila je Ana Dornik, autorica knjige „Ti si ta“ koja je inspirativnim govorom dotakla žene i pozvala ih na zahvalnost života.
Na izložbenim kornerima mogli ste isprobati i Philips Lumeu, piti najfiniju Franck kavu, osvježiti se Janom, degustirati bezglutenske zalogajčiće Schar, isprobati najfiniju Sisley kozmetiku iz Luxury parfumerije, te gledati svijet kroz ružičaste naočale sa optikom Provizion. Autentičnost je bila satkana u odjevne komade iz ateljea Laurato by Katarina Tomić, a iz Feelgood studia su i ove godine prezentirali revolucionarnu kapsulu za trening za one koji nemaju puno vremana za treniranje. Motivirane žene su se mogle odmah pripremiti za zdraviji način života sa rekvizitima za vježbanje iz bike i  fitness centra DOST. Predavanja su pratile i degustacija hladno prešanih sokova iz Detox MM radionice, a Gloria kozmetika pripremila je poklon paket za sve žene.
„Ne smijemo biti površni. Brinuti se za sebe nije sebično, ako je usmjereno na prevenciju bolesti. Ljepota dolazi iz zdravog organizma i samo sretna žena je lijepa žena, zato smo povezali znanost, zahvalnost prema životu i tek onda utjecaj na ljepotu žene preko različitih tretmana. Poredali smo prioritete“ – poručila je organizatorica Marijana Zubac.
Posebna zasluga za ovaj event pripada Nelt grupaciji, koja je sa brendom NUTRINO LAB omogućila otvoren ulaz svim ženama. NUTRINOLAB najavio je i nove proizvode – voćne kaše za sportaše i prezaposlene ljude koji ne stižu jesti zdravo. Te iz nove linije voćnih snackova izdvajaju voćne piree visoke i certificirane kvalitete dodatno osnažene proteinom i žitaricama.

Latest Posts

spot_img
spot_img

Raport

spot_img