Nedavno objavljeno

Evo zašto su obroci nezamislivi bez Dukat proizvoda

Zdrav početak dana teško je zamisliti bez mliječnih proizvoda, čak i onda kada ne volite ili nemate vremena za pripremanje obroka. Obroci osoba koje žele produktivno krenuti u novi dan trebali bi biti zdravi i pružiti dovoljno energije.

Dukat mliječni asortiman svim članovima porodice donosi najbolje iz prirode, kako bi svaki obrok bio praćen hranjivim tvarima, bez obzira na to da li ste ljubitelji mlijeka, jogurta, maslaca ili drugih proizvoda.

Mlijeko i mliječni proizvodi oduvijek hrane svijet jer su bogati proteinima, ali i esencijalnim nutrijentima kao što su kalcij, fosfor, kalij, jod i vitamini B2 i B12. Dukat je svoje trajno mlijeko dodatno obogatio vitaminom D, ključnim za rast i razvoj kostiju i važnim za jake zube, ali i iznimno učinkovitim za imunološki sistem i mišiće djece i odraslih. Za osobe koje imaju probavne smetnje zbog intolerancije na laktozu preporučujemo lako probavljivo mlijeko bez laktoze u prirodnoj i čokoladnoj varijanti.

Ljubitelji toplog peciva s radošću biraju Dukatela namaze, dok su brojna jela poput rižota, paste, pire krompira ili piletine nezamisliva bez kvalitetnog i 100 posto prirodnog maslaca koji svojom kremastom teksturom i blagim okusom obogaćuje i kuhana i pečena jela.

Svi koji žele vitku liniju i dobru probavu biraju hranjivi jogurt koji je savršena dopuna zdravoj prehrani i organizam opskrbljuje prijeko potrebnim kalcijem, bjelančevinama i jogurtnim kulturama. Dukat jogurti su omiljeni izbor svih generacija, a tradicija duga 110 godina na našim prostorima iznjedrila je i posebno omiljene varijante kao što je čokoladno mlijeko. Ovaj izuzetno ukusan napitak spaja mlijeko puno hranjivih materija sa pozitivnim efektima čokolade, tako da vaše tijelo dobija dobitnu kombinaciju te je čokoladno mlijeko čest izbor sportista. Ljubiteljima profinjenog grčkog jogurta na raspolaganju je cijeli niz odvažnih okusa Dukatosa, tako da svako može odabrati omiljeni.

Druženja s prijateljima sada mogu biti još veće uživanje jer ukusni i brzi recepti sa mileramom i vrhnjem svaki ručak ili večeru pretvaraju u pravi gastronomski užitak, bilo da se odlučite za meso, ribu, povrće ili salatu. Osim što mijenjaju teške zaprške, udruživanjem sa drugim kvalitetnim namirnicama, jelima daju punoću okusa i u mnogim receptima predstavljaju tajni sastojak, a vas čine šefom kuhinje.

I desert za kraj – ukusni pudinzi i mousse od kojih krene voda na usta i koji zadovoljavaju kriterije i najprobirljivijih ljubitelja slasnih zalogaja.

Dodamo li svemu ovome praktičnu ambalažu i posvećenost svakoj kapi mlijeka, onda postaje sasvim jasno zašto je svaki naš dan nezamisliv bez Dukat proizvoda.

- Advertisement -

Latest Posts

Raport

spot_img
spot_img