Nedavno objavljeno

Alexandra

FOTOGRAFIJA NATALIJA SIMOVIĆ FRIZURA ELDIN NUHIĆ

Nakon sedam godina uspješne manekenske karijere i života u Milanu, Aleksandra Klačar vratila se 2020. godine u Bosnu i Hercegovinu sa željom da se bavi modnim dizajnom. Obogaćena iskustvom i znanjem stečenim u modnoj školi u Sankt Peterburgu, prije godinu dana osnovala je vlastiti brend pod nazivom Alexandra, u kojem je spojila ljubav prema modi i želju za kreiranjem unikatne odjeće.
Prvu godišnjicu kao modna dizajnerica, i godišnjicu brenda, Aleksandra je obilježila kolekcijom svečanih haljina, koje je ne samo dizajnirala već i sama krojila i šila. “Ovo je koncept koji odražava moju želju za vraćanjem jednog od gotovo zaboravljenih zanata u BiH. Usljed serijske proizvodnje, svi smo prinuđeni da nosimo nametnuti stil velikih kuća, zbog čega su ljudi onemogućeni da ispolje lični modni izraz. Upravo je Alexandra mjesto koje za svakoga ponaosob stvara unikatne komade odjeće”, kaže nam Aleksandra, dodajući da su joj najveće zadovoljstvo klijenti koji su uz njen brend pronašli svoj stil: “Ne postoji bolja odjeća od one krojene po vašoj mjeri.”
Posjetite brend Alexandra na Instagramu pod imenom alexandra_moderntailor i pronađite komad odjeće u koji ćete se zaljubiti.

Latest Posts

Raport

spot_img