Nedavno objavljeno

Philips Lumea IPL 9000 – Poklon koji će u vama probuditi osjećaj bezbrižnosti, slobode i samopouzdanja

Čime se obradovati za praznike?

Vrijeme je darivanja. Zavirujemo u izloge, smišljamo kako obradovati najmilije, tražimo način da otkrijemo njihove želje i poklonimo im baš ono što će im izmamiti osmijeh na lice. U toj trci pokušavamo da odgonetnemo šta bi nama priuštilo osjećaj bezbrižnosti, slobode i samopouzdanja?

Wish lista je dugačka, a moramo da izabermo jednu stavku, onu koja će nam donijeti najviše zadovoljstva i slobode. U moru ideja, svaka žena ispod jelke bi voljela vidjeti Philips Lumea IPL 9000 uređaj, poklon sa kojim će imati svileno glatku kožu, uvijek spremnu za omiljene komade garderobe, bilo da su sa kratkim ili dugim rukavima i nogavicama. U želji da baš sada pokažemo svoje najljepše toalete, večernje haljine koje biramo u specijalnim prilikama, baš kao što su ove praznične, ne moramo posebno ni govoriti.

Pravi odabir poklona je onaj koji traje! Iako se neželjene dlačice, za one koji to odluče, u zimskom periodu mogu vješto skriti,  dok se okrenemo proljeće je tu, a onda i potraga za najučinkovitijim načinom njihovog uklanjanja. Kako bismo izbjegli bolne depilacije ili upotrebu brijača, koji često jesu naš prvi izbor, ali imaju kratkoročni efekat, a pri tome nerjetko ostavljaju problem uraslih dlačica, Nova godina je savršeno vrijeme da se počastimo Lumeom i prve sunčeve zrake dočekamo sa svilenkastom kožom.

Aplikacija kao podsjetnik

Philips Lumea je jednostavna za upotrebu. Sve što treba je da prvo obrijete dio koji želite tretirati, zatim prislonite uređaj na kožu pod uglom od 90 stepeni i nakon što indikator pokaže da je sve spremno pritisneti dugme za svijetlo, nakon čega s uređajem lagano klizite po koži. Kako biste bili sigurni da će tretmani biti optimalno efikasni, potrebno je na mobitelu instalirati Lumea aplikaciju koja će biti vaš vodič. Aplikacija će vas podsjećati da u moru obaveza ne zaboravite na sebe, te vam kreira individualni plan tretiranja za svako područje tijela sa brojnim savjetima. Zahvaljujući SenseIQ tehnologiji uređaj će prilikom prve upotrebe prepoznati tip kože, te odrediti idealan intenzitet bljeska, od ponuđenih pet. Ova opcija je izvrsna jer svi mogu biti sigurni da ispravno tretiraju i najosjetljivija područja tijela, te se epilacija pretvara u pravo wellness iskustvo.

Bezbolni tretmani za sve zone

A upravo zimski dani idealni su za opuštanje u kući, kada umjesto odlaska u kozmetičke salone dan možete provesti uz šolju toplog čaja i bezbolan Lumea tretman. Uklanjanje dlačica postaje još jednostavnije uz specijalizovane dodatke za  ruke i noge, te lice, pazuhe i bikini zonu. Dlačice se uklanjaju uz pomoć svjetlosnih impulsa koji u korijenu usporavaju njihov rast, a ono što svakako obraduje sve koji koriste Lumeu jeste da je koža nakon korištenja bez crvenila i iritacija, pa čak i na osjetljivim područjima tijela. A najbolje od svega je to što su rezultati vidiljivi već nakon prvog tretmana.

Šest mjeseci bez dlačica

Philips Lumea čini da su novogodišnja čuda moguća, jer nakon tri tretmana očekujte već 92% manje dlačica, a onda predstoji šest mjeseci glatke kože uz pridržavanje uputa.

Ovaj idealni poklon nije samo uređaj uz pomoć kojeg ćete se riješiti dlačica, jer vrijeme koje darujete sebi budi osjećaje samopouzdanja, lakoće i zavodljivosti. Dašak glamura od kojih se svi osjećaju dobro u vlastitoj koži tako brzo postaje moguć sa Philips Lumeom.

Jeste li odlučili koji poklon birate za Novu godinu?

- Advertisement -

Latest Posts

Raport

spot_img
spot_img