Nedavno objavljeno

ČAROBNA PRAZNIČNA SEZONA U PORTONOVI RIZORTU

Bliži nam se sezona praznika i baš sada je pravo vrijeme da dobro promislite gdje ćete ih provesti sa svojim najmilijima. Upravo su praznici idealan period da pobjegnete koji dan na more i upoznate se sa zimskim čarima primorskog načina života. Šum samo jednog morskog talasa biće vam dovoljan da odvuče svakodnevne probleme daleko na pučinu, kako biste se vi prepustili uživanju. Ukoliko se odlučite za ovakav bijeg od stvarnosti, Portonovi biće savršena adresa za vas, a stručni tim postaraće se da stvorite uspomene koje ćete pamtiti cijeli život.

„Radujemo se što će naši gosti uživati u praznicima u Portonovi rizortu, gdje smo pripremili raznovrstan program proslava i događaja za sve uzraste i interesovanja. Nikada nije dovoljno rano da počnete da planirate praznični odmor, pogotovo ako priželjkujete da otputujete negdje. Baš zato naše goste u Portonovom zabava i odlično raspoloženje čekaju doslovno na svakom koraku. Iako je ovo tek druga godina praznovanja u rizortu – on je postao toliko popularan među posjetiocima, da se praznična atmosfera zahuktava već krajem novembra“, rekla je Adrijana Husić, rukovoditeljka odjeljenja za marketing i komunikacije u Portonovi rizortu.

Od 3. decembra pa sve do 8. januara, Portonovi postaće pravo naselje iz bajke – mjesto posebne čarolije pod svečanim lampionima i ukrasima. Raznovrsni događaji, zabava i nesvakidašnje proslave osiguraće nezaboravno iskustvo za sve posjetioce, koji su pozvani da uživaju u Božićnom bazaru Portonovi, uz domaće kulinarske specijalitete.

Marina Square ugostiće neke od najpoznatijih domaćih i regionalnih muzičkih zvijezda, među kojima su Amira Medunjanin i Petar Grašo, domaći bendovi i DJ-evi, a nakon programa, zabava će se nastaviti u brojnim barovima i restoranima u naselju, uz uživanje u specijalitetima internacionalnih kuhinja, aromama iz najrazličitijih krajeva svijeta, egzotičnim koktelima, šampanjcu i dobroj muzici.

Najmlađi će uživati ​​u društvu Deda Mraza i dječijim predstavama, a poseban doživljaj za njih biće u Central parku, uz svečane poslastice poput šećerne vune, kokica, viršli, medenjaka, tople čokolade… Iskustvo koje se ne propušta biće i uzbudljiva svjetlosna instalacija koja će svake večeri osvijetljavati noćno nebo iznad rizorta.

Rizort je pripremio i posebne ponude smještaja za sve one koji žele da se prvog jutra 2023. godine probude na najekskluzivnijoj destinaciji na Jadranu. A nakon lude novogodišnje noći, nema ništa lijepše od opuštanja u wellness centru Chenot Espace, koji će se tokom praznika fokusirati na programe detoksikacije, dnevne časove joge i aqua aerobika, te programe uljepšavanja.

Za više informacija o događajima kontaktirajte events@portonovi.com, a za specijalne ponude i rezervacije smještaja kontaktirajte stay@portonovi.com ili +382 67 177 444.

- Advertisement -

Latest Posts

Raport

spot_img
spot_img