Nedavno objavljeno

Dior je pretvorio Harrods u prekrasnu kućicu od medenjaka

Luksuzni modni brend Dior pretvorio je londonski Harrods u ogromnu kuću od medenjaka koja izgleda zaista spektakularno.

Europski gradovi polako se pretvaraju u pravu božićnu bajku, a London je jedan od prvih koji se okitio blagdanskim ruhom. Jedna od tradicionalno najljepše ukrašenih zgrada je luksuzna robna kuća Harrods, smještena na Brompton Roadu u Knightsbridgeu, koja ove godine izgleda ljepše nego ikad.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dior Official (@dior)

Božićna čarolija na Diorov način

Blistava zvijezda na pročelju zgrade raskošna je pozivnica za najljepši blagdanski doživljaj. Zvijezda se nalazi na 17 metara visine i najveća je instalacija ikada postavljena na Harrods.

Diorova božićna bajka prostire se na čak 44 Harrodsova izloga koji prikazuju najljepše dizajne s potpisom ikonske modne kuće, upakirane u blagdansku temu kućice od medenjaka, a svaki izlog nadmašuje ljepotu onog drugog, sa svjetlosnim instalacijama u obliku zvijezda, ruža i ostalih Diorovih simbola.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dior Official (@dior)

Za sve koji žele istražiti kraljevstvo Diora, u Harrodsu će pronaći izložbu nekih od najljepših kreacija, a možete uživati u kafi i keksima u raskošnom Dior Caféu te posjetiti pop-up butike koji nude svečana izdanja najvećih Diorovih beauty hitova.

Diorovu božićnu bajku možete posjetiti do 3. januara sljedeće godine.

index.hr

Latest Posts

Raport

spot_img