Nedavno objavljeno

Osma sezona showa „Nikad nije kasno“ od ove nedjelje na Novoj BH

Jedan od najgledanijih televizijskih muzičko-zabavnih formata koji je osvojio srca gledatelja širom svijeta, vraća se na Novu BH sa svojom osmom sezonom. 

Već u nedjelju, 18. septembra, od 20.00 sati gledatelji će uživati u prvoj emisiji koju će obilježiti sjajna atmosfera, dobro raspožen žiri i novi kandidati spremni za pjevačku borbu do samoga kraja. I ove godine na scenu će stati vi oni koji su mislili da je za njihovu karijeru prekasno, a pored izvođenja najvećih evergreen hitova, u gledateljima će probuditi čitav spektar emocija zbog svojih životnih priča.

Osim novih i uzbudljivih takmičara koji na scenu stižu iz svih dijelova svijeta, žiri će i dalje predvoditi Saša Milošević Mare, a njemu će se iz sedmice u sedmicu za sudačkim stolom pridruživati regionalne muzičke zvijezde. Među takmičarima posebnu pažnju i mnoštvo emocija će izazvati nevjerovatna životna priča čovjeka koji je kao dječak ostavljen u domu za nezbrinutu djecu, dok će biografija jednog radnika automobilske industrije zvučati baš kao scenario za film. Na scenu showa izaći će i bivši fudbaler iz Bosne i Hercegovine, koji će oduševiti publiku i žiri i stasom tako i glasom.

„Imamo jednog Italijana, Francuskinju, Ruskinju i svake godine vlada sve veće interesovanje iz našeg regiona“, otkrio je Žika Jakšić na snimanju prve epizode showa.

- Advertisement -

Latest Posts

Raport

spot_img
spot_img