Nedavno objavljeno

Ne propustite 15.6.  prvu Women in Adria konferenciju za poduzetnice u Sarajevu!   

Cijeli Balkan ima problem  niskog gospodarskog rasta i demografskog pada. U takvoj situaciji, važno je iskoristiti potencijal svakog od nas.  Žene sve više pokreću vlastite biznise kako bi se ostvarile profesionalno i privatno, ali te tvrtke i obrti susreću se sa brojnim izazovima zbog kojih sporo rastu.

Jedna od najvećih prepreka ženama u ostvarivanju poslovnih ambicija su predrasude i nedovoljna potpora okoline te nepostojanje javnih usluga koje će im omogućiti zapošljavanje i vrijeme da se posvete biznisu.

Mreža žena u biznisu Women in Adria 15.6. organizira konferenciju za poduzetnice na kojoj će se razmijeniti regionalna  iskustva u podršci poduzetnicama u javnom i privatnom sektoru

Na prvom panelu tako ćemo saznati koliko bi naša regija bila bogatija da imamo više poduzetnica i da te tvrtke i obrti više zarađuju i zapošljavaju, kakve potpore im trebaju i možemo li im to osigurati.

Drugi panel posvećen je financiranju i pristupu koji financijske institucije trebaju usvojiti kako bi pomogle tvrtkama i obrtima u ženskom vlasništvu da opstanu i  rastu.

Neće nedostati ni inspiracije, pa će tako poduzetnice moći slušati inspirativnu Anu Keglović Horvat koja je oduševila poduzetnice diljem Hrvatske te poduzetničke priče o uspjehu bosansko hercegovačkih poduzetnica Emine Ganić i Ajle Mulalić.

Sudjelovanje na konferenciji je besplatno uz obaveznu registraciju na linku: https://events.womeninadria.ba/events/sarajevo-15-6-2022-konferencija-zensko-poduzetnistvo-izvor-gospodarskog-rasta-na-balkanu/

Generalni sponzor konferencije je Raiffeisenbank Bosna i Hercegovina.

Latest Posts

Raport

spot_img