Nedavno objavljeno

HAILEY BIEBER: Još je rano za djecu

Za proljetno izdanje magazina WSJ., američka manekenka govori o svom kozmetičkom brendu i osnivanju porodice s mužem Justinom Bieberom

Hailey Bieber zablistala je u proljetnom modnom izdanju magazina WSJ. U priči s naslovne strane govorila je o svom novom brendu za njegu kože, koji je nazvala Rhode, kao i o mogućnosti osnivanja porodice sa suprugom Justinom Bieberom, popularnim 27-godišnjim kanadskim pjevačem.

Očekuje se da će se kozmetička linija na kojoj radi već neko vrijeme sastojati od proizvoda za njegu kože i kose, šminke i parfema. “Znam što želim dati ljudima”, rekla je o Hailey o brendu Rhode, što je i njezino srednje ime. “Ideja mog brenda zasniva se na kvalitetnim proizvodima koji su stvarno pristupačni. Jednostavno, ne vidim zašto bi krema od 200 dolara bila odgovor za dobru kožu.”

Hailey i Justin Bieber u braku su od 2018. godine

Kada je u pitanju njezin osobni život, Hailey, inače kćerka jednog od braće Baldwin, Stephena Baldwina, također glumca, otkrila je da još nije sasvim spremna imati djecu. “Mislim da bi bilo idealno da pokušamo u sljedećih nekoliko godina”, rekla je. Ove godine definitivno nema djece.”

Trenutno je njezin glavni fokus na karijeri i braku. “Kad se udaju, ženama se uvijek događa jedno te isto: svi uvijek pretpostavljaju da prvo dolazi ljubav, pa brak, i onda beba. Pa, šta je sa svim onim stvarima koje želim postići u svom poslu? Mislim da mi je bilo usađeno u glavu da ću odmah htjeti imati djecu, dok sam super, super mlada. Onda sam napunila 25 godina, i još uvijek sam super, super mlada!”

Latest Posts

Raport

spot_img