Nedavno objavljeno

Kako prepoznati horoskopskog Jarca: Hladnokrvan tip kojemu su novac i karijera važniji od ljubavne sreće

Rođen u zimu, kad su dani najkraći, a temperatura najniža, Jarac je na glasu kao trezven i hladnokrvan tip kojemu su novac, karijera i sigurnost važniji od ljubavne sreće. Jarčev je ledeni oklop teško probiti, a još je teže steći posebno mjesto u njegovu srcu. Kad se zagriju za nekoga, Jarci puno vremena posvećuju što boljem upoznavanju te osobe

Toliko su racionalni da će im, čak i ako upoznaju osobu iz snova, trebati dosta vremena prije negoli joj poklone povjerenje. Upravo je nepovjerljivost razlog iz kojeg Jarčeve ljubavi često ostaju nerealizirane.

Osobama rođenim u znaku Jarca osjećaj sigurnosti je vrlo bitan, a uglavnom se temelji na  imovini. Stekne li dojam da mu je potencijalni partner zadužen, bankrotiran ili pak previše rastrošan, okrenut će se i otići. Zanimljivo je kod Jaraca da im je materijalna sigurnost usko povezana s ljubavlju. Ako je kratak s novcem, a ne može računati ni na partnerova sredstva, veza, a pogotovo brak, ne dolaze u obzir jer ne stoje na čvrstim temeljima. Ne vjeruje u priču o sretnim parovima koji žive od ljubavi, a jedva krpaju kraj s krajem.

Radije neće započeti vezu negoli riskirati da se nakon kratkog razdoblja zaljubljenosti suoči s grubom stvarnošću u kojoj prazni novčanici ubijaju svaku romantiku. Jarac je vrlo pragmatičan znak svjestan da će nedostatak novca utjecati na vezu i da će se nekoć zaljubljeni partneri početi svađati zbog egzistencijalnih pitanja. Radije će ostati sam i posvetiti se poslu negoli dopustiti da mu se nekadašnja ljubav iz snova pretvori u noćnu moru zbog neplaćenih računa. Karijera mu je na prvom mjestu, budući da nju i materijalno blagostanje smatra preduvjetom kvalitetnog života pa i ljubavi.

Latest Posts

Raport

spot_img