Vrijeme je za skijanje

NLB Banka Sarajevo i ove godine u saradnji sa Komunalnim javnim preduzećem ZOI ’84 i kartičnom kućom Mastercard rado dočekuje posjetioce na olimpijskoj ljepotici Bjelašnici.

Nedavno objavljeno

Za svoje klijente, NLB Banka je spremila lavinu super popusta i pogodnosti, pa tako ukoliko platite svoju dnevnu ski kartu sa NLB Mastercard karticom dobijate 20% popusta, dok plaćanjem sa NLB Pay aplikacijom osim popusta od 20% dobijate i super poklon – vaučer za pizzu u omiljenom restoranu Benetton, za predah od skijanja.

Kako bi se pobrinuli da budete bezbjedni i uživate na stazi, uz plaćanje NLB Mastercard karticama i NLB Pay aplikacijom, dobijate 20% popusta na ski servis i iznajmljivanje ski opreme u Benetton ski servisu na Bjelašnici, a NLB vam poklanja i 20% popusta na kupovinu kompletnog ski asortimana u M-Bike shop-u. Stoga, požurite po svoju novu opremu i isprobajte je na stazi, jer pogodnost važi i za online kupovine.

Kao dodatni benefit, NLB Banka u suradnji sa ZOI ’84 je obezbijedila i prevoz od Sarajeva do Bjelašnice, prepoznatljivo brendiran autobus, koji će voziti putnike svakog vikenda u januaru. Vaše je samo da sjednete i uživate u vožnji do Bjelašnice. Više informacija o satnici i datumima vožnje je dostupno na web stranici Banke.

Iste pogodnosti, popusti na dnevne ski karte, te ski rentu i servis sa NLB Mastercard karticama ili NLB Pay aplikacijom, važe i za posjetioce Malog polja na Igmanu.

Korisnici NLB Pay aplikacije će se na Bjelašnici i Igmanu imati priliku upoznati sa njenim praktičnim korištenjem gdje je u punoj skijaškoj opremi lakše, brže i jednostavnije platiti telefonom nego vaditi novčanik. Aktivacija NLB Pay aplikacije za postojeće klijente NLB Banke Sarajevo je jednostavna i praktična uz samo par koraka.

NLB Banka. Za sve što dolazi.

Pročitaj još
Related

Kako ishranu prilagoditi vrelim ljetnim danima – OVAKO.

Stiglo nam je ljeto, a sa njim i pregršt...

Farmaceutska kompanija EMS – lider na brazilskom farmaceutskom tržištu 16 uzastopnih godina

EMS proizvodi lijekove na recept, generičke lijekove, brendirane lijekove,...

Lovefest otkriva nove izvođače: Live Stage line up stiže 27. juna

Prema riječima organizatora, ovogodišnje izdanje Jelen Lovefesta, pod sloganom...

Ivan Laketa je novi generalni direktor Glova za BiH

 Ivan Laketa ima veliko iskustvo u menadžmentu i marketingu....