Nedavno objavljeno

Britney Spears slobodna nakon 13 godina

Sutkinja iz Los Angelesa u petak je okončala starateljstvo koje je 13 godina kontroliralo život pop zvijezde Britney Spears.

“Danas je prekinuto starateljstvo nad osobom i imovinom Britney Jean Spears”, rekla je sutkinja Brenda Penny nakon ročišta.

Dodala je kako će sadašnji staratelj nastaviti raditi na rješavanju tekućih financijskih problema u slučaju.

39-godišnja pjevačica molila je sud da raskine pravni aranžman koji je od 2008. godine regulirao njezin privatni život i imovinu vrijednu 60 miliona dolara. Nije bila na ročištu u petak u Los Angelesu.

Obožavatelji pjevali

Obožavatelji su se ispred suda veselili zbog ove odluke te su otpjevali njezin hit Stronger.

Starateljstvo je uspostavio i nadzirao njezin otac nakon što je pretrpjela javni psihički slom i bila podvrgnuta liječenju za mentalne probleme čiji detalji nisu objavljeni.

Otkako je u junu u emotivnom svjedočenju otkrila privatne muke kroz koje je godinama prolazila, Spears je dobila veliku podršku javnosti te je angažirala novog advokata koji je agresivno krenuo u ukidanje ograničenja. U junu je na sudu izjavila da je traumatizirana i da želi svoj “život natrag” što je prije moguće.

Nitko od uključenih u starateljstvo u petak se nije usprotivio zahtjevu za njegovo okončanje.

Ključno pitanje u petak bilo je hoće li sutkinja Penny zatražiti od Spears da se podvrgne procjeni mentalnog zdravlja, što je korak koji se često poduzima prije okončanja starateljstva, ali to nije učinila.

Interes za slučaj u posljednjih godinu dana potaknuli su dokumentarni filmovi i pokret #FreeBritney koji su pokrenuli obožavatelji koji propituju zašto pjevačica živi pod ograničenjima dok uspješno nastupa širom svijeta i zarađuje milione dolara.

Spears je u petak izjavila kako je ovo njezin “najbolji dan ikad”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ExtraTV (@extratv)

“Bože, toliko volim svoje obožavatelje da je to ludo! Mislim da ću plakati ostatak dana! Najbolji dan ikad. Slava Gospodinu. Mogu li dobiti amen”, napisala je na svom Instagramu uz hashtag #FreedBritney.

index.hr
- Advertisement -

Latest Posts

Raport

spot_img
spot_img