Nedavno objavljeno

Lady Gaga krasi naslovnicu Voguea

Američka pjevačica i glumica Lady Gaga zvijezda je novog izdanja za decembar za britansku i talijansku verzije magazina te je za tu prigodu pozirala u šarolikim izdanjima, ali i bez odjeće

Fokus Gaginog intervjua bio je film ‘House of Gucci’ koji u kina stiže krajem ovog mjeseca. Pjevačica u ostvarenju Ridleyja Scotta, temeljenom na stvarnim događajima, glumi Patriziju Reggiani koja unajmljuje ubojicu da ubije svog bivšeg supruga Maurizija Guccija (Adam Driver).

Rekla je kako se za ulogu spremala tri godine. ‘Bit ću iskrena i transparentna: živjela sam kao ona godinu i po dana. I devet mjeseci sam govorila s njezinim naglaskom’, otkrila je. ‘Kada kamere nisu snimale, nisam izlazila iz uloge. Bila sam u njoj. Bilo mi je gotovo nemoguće govoriti s naglaskom kao plavuša. Morala sam obojiti kosu i počela sam živjeti kao ona’, dodala je.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

Ispričala je i problem koji joj se dogodio pri kraju snimanja filma. ‘Imala sam psihičkih poteškoća u jednom trenutku pred kraj snimanja. Ili sam bila u svojoj hotelskoj sobi, gdje sam živjela i govorila kao Reggiani, ili na snimanju, gdje sam živjela i govorila kao ona’, iskrena je pjevačica.

Inače, za talijansko izdanje Voguea styling joj je radio glavni urednik britanskog izdanja, Edward Enninful, fotografirao ju je Steven Meisel, a Gaga na naslovnici nosi Valentino Haute Couture. Na naslovnici britanskog izdanja pjevačica i glumica nosi Schiaparelli Haute Couture, Tiffany&Co. naušnice i Boucheron ogrlicu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vogue Italia (@vogueitalia)

Film prikazuje posljedice Mauriziove smrti nakon što je Reggiani unajmila ubojicu da ga ubije 1995. godine. Danas 72-godišnja Reggiani odslužila je 18 godina zatvora i puštena je 2016.. Još uvijek tvrdi da je nepravedno osuđena. Mnogi joj već nagađaju kako bi Gaga mogla dobiti drugog Oscara.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by British Vogue (@britishvogue)

tportal.hr
- Advertisement -

Latest Posts

Raport

spot_img
spot_img