Pravo prijateljstvo 

Imati prijatelje s kojima možete podijeliti svoja razmišljanja i osjećaje je neprocjenjivo

Nedavno objavljeno

Bosanka Emina Hadžić je dizajnerica koja stoji iza britanskog modnog brenda La Luna London, a čiju slavu su pronijele zvijezde poput glumice Cameron Diaz i manekenke Candice Swanepoel

Piše: Emina Hadžić

Prava prijateljstva izazovna su i uzbudljiva. Gradeći ih, riskiramo, učimo, predviđamo greške i volimo bezuvjetno. Pravo i istinsko prijateljstvo podrazumijeva odgovornost, uvažavanje, iskrenost, opraštanje i slobodu izbora. Ono gleda u srce i dušu, a ne u “ambalažu” i interes koji iz njega proizlazi.

Živeći današnjim užurbanim tempom, najčešće razvijamo površne i prazne odnose. Iako smo stvoreni za trajne i kvalitetne veze, prijateljstva kroz život doživljavaju različite razine.

Prijatelj je najbolja osoba s kojom možete podijeliti svoja razmišljanja, osjećaje, svoje uspjehe i neuspjehe, svoje tajne, životne ambicije, strahove i nade. To je osoba koja vas neće krivo procijeniti niti će vas se odreći unatoč tajnama, odlukama i postupcima. Najveća je vrijednost – i ohrabrenje – kada imate s kime podijeliti svoje misli. Prijatelji također mogu biti odličan izvor inspiracije i motivatori u kreiranju i postizanju uspjeha. Najbolji prijatelji su kao jedna duša u dva tijela. Oni su pravi odraz vašeg karaktera i osobnosti.

Istinsko prijateljstvo važno je za sreću u životu. Iako se priroda prijateljstva ne može u potpunosti opisati, pronalaženje pravog prijatelja neprocjenjiv je dar koji se može njegovati u svim životnim fazama. 

Pročitaj još
Related

Kasnije

Bosanka Emina Hadžić je dizajnerica koja stoji iza britanskog...

Budi dobar čovjek!

Bosanka Emina Hadžić je dizajnerica koja stoji iza britanskog...

Uspjeh nije sreća

Bosanka Emina Hadžić je dizajnerica koja stoji iza britanskog...

Zašto podržavamo slavne osobe, ljude koje ne poznajemo, ali ne i svoje bližnje?

Bosanka Emina Hadžić je dizajnerica koja stoji iza britanskog...