Nedavno objavljeno

Pravo prijateljstvo 

Imati prijatelje s kojima možete podijeliti svoja razmišljanja i osjećaje je neprocjenjivo

Bosanka Emina Hadžić je dizajnerica koja stoji iza britanskog modnog brenda La Luna London, a čiju slavu su pronijele zvijezde poput glumice Cameron Diaz i manekenke Candice Swanepoel

Piše: Emina Hadžić

Prava prijateljstva izazovna su i uzbudljiva. Gradeći ih, riskiramo, učimo, predviđamo greške i volimo bezuvjetno. Pravo i istinsko prijateljstvo podrazumijeva odgovornost, uvažavanje, iskrenost, opraštanje i slobodu izbora. Ono gleda u srce i dušu, a ne u “ambalažu” i interes koji iz njega proizlazi.

Živeći današnjim užurbanim tempom, najčešće razvijamo površne i prazne odnose. Iako smo stvoreni za trajne i kvalitetne veze, prijateljstva kroz život doživljavaju različite razine.

Prijatelj je najbolja osoba s kojom možete podijeliti svoja razmišljanja, osjećaje, svoje uspjehe i neuspjehe, svoje tajne, životne ambicije, strahove i nade. To je osoba koja vas neće krivo procijeniti niti će vas se odreći unatoč tajnama, odlukama i postupcima. Najveća je vrijednost – i ohrabrenje – kada imate s kime podijeliti svoje misli. Prijatelji također mogu biti odličan izvor inspiracije i motivatori u kreiranju i postizanju uspjeha. Najbolji prijatelji su kao jedna duša u dva tijela. Oni su pravi odraz vašeg karaktera i osobnosti.

Istinsko prijateljstvo važno je za sreću u životu. Iako se priroda prijateljstva ne može u potpunosti opisati, pronalaženje pravog prijatelja neprocjenjiv je dar koji se može njegovati u svim životnim fazama. 

Latest Posts

Raport

spot_img