Nedavno objavljeno

Objavljeni prvi isječci novog Seksa i grada

Pojavili su se prvi videoisječci novih epizoda serije Seks i grad, pod nazivom And Just Like That.

HBO je u nedjelju nakon dodjele Emmyja 2021. objavio trailer novih sadržaja koji dolaze na tu platformu, a među njima je And Just Like That.

U samo nekoliko sekundi trailera koje su posvećene popularnoj seriji prikazane su Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon i Kristin Davis kako mašu nekome u daljini. Sve tri su odjevene besprijekorno.

Nakon toga prikazani su Carrie i Faca (Chris Noth) kako se grle dok su u kuhinji. Također, u djeliću sekunde prikazan je i jedan njihov poljubac.

“Jesu li ih dodatno postarali?”, “Više kao Zlatne djevojke”, “Imam osjećaj da su odjednom ostarjele, ali bar se ne botoksiraju”, “Smiješne su”, samo su neki od komentara.

Podsjećamo, polusatna serija od 10 epizoda pratit će Carrie, Mirandu i Charlotte dok se kreću na putu od komplicirane stvarnosti života i prijateljstva u svojim tridesetima do još kompliciranije stvarnosti života i prijateljstva u pedesetima. Ne vraća se, međutim, Kim Cattrall kao Samantha Jones, nakon što je javno izjavila da je završila s tom serijom.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

 

index.hr

Latest Posts

Raport

spot_img