Nedavno objavljeno

Wizz Air najavljuje novu rutu iz Banje Luke

Nova linija će biti dopuna postojećem redu letenja Wizz Aira sa Međunarodnog aerodroma Banja Luka i  potvrđuje posvećenost ove aviokompanije da putnicima nudi iznimno povoljne cijene i sigurne letove.

Wizz Air nastavlja držati prednost u avioindustriji poručujući ‘da letenju’ i primjenjujući stroge zdravstvene i higijenske mjere za zaštitu putnika i posade. Iako HEPA filteri u svim Wizz Airovim avionima filtriraju 99,97% virusa i bakterija iz vazduha, novi protokoli podržavaju smjernice za fizičko distanciranje, osiguravaju ultra čisto okruženje u avionu i smanjuju svaku nepotrebnu interakciju i fizički kontakt, tako da se putnici Wizza mogu osjećati sigurnima dok  putuju do svog odredišta.

Za dodatni mir pri planiranju putovanja Wizz Air preporučuje putnicima da svojoj rezervaciji dodaju WIZZ Flex zbog dodatne zaštite. Na taj način mogu izabrati putovanje drugog datuma ili za drugu destinaciju, kao i mogućnosti otkazivanja leta do tri sata prije polaska bez ikakve naknade i uz dobijanje 100% izvorne cijene koju su platili za kartu koja se refundira u obliku aviokredita kompanije.

Paulina Gosk, voditeljica korporativnih komunikacija u Wizz Airu, poručuje: “Sretni smo što možemo najaviti proširenje naše mreže ruta iz Banje Luke dodavanjem druge destinacije u Njemačkoj – Hamburga. Wizz Air čini sve što je moguće da naši putnici uživaju u sigurnom i nesmetanom iskustvu putovanja. Naša ljubazna posada s nestrpljenjem očekuje da putnicima poželi dobrodošlicu u našoj mladoj i modernoj floti”.

NAJNOVIJA WIZZ AIROVA LINIJA IZ BANJE LUKE

RUTADANIPOČETAK LETENJACIJENE OD*
Banja Luka – HamburgPonedjeljak, petak17. decembar 202129,99 eura / 58,99 KM
- Advertisement -

Latest Posts

Raport

spot_img
spot_img