spot_img

Nedavno objavljeno

FINALE SEZONE BRUCA BRACA BRUDA BRADA OVE NEDJELJE UZ Q&A SESIJU UŽIVO

Finale sezone animiranog serijala Bruca Braca Bruda Brada, epizoda Potpuna ludnica, bit će prikazana ove nedjelje u 22 sata na BBBB Youtube kanalu. Autori serijala, kolektiv Helem Nejse, nisu krili zadovoljstvo postignutim rezultatima.

„Kockali smo u jednu ruku, emitiranjem BBBB na posebnom Youtube kanalu, počevši bukvalno od nule. Epizode nove sezone pogledane su dosad skoro 2 miliona puta, dok je broj pretplatnika kanala tik do brojke od 21000 pretplatnika“, poručili su iz Helem Nejse ekipe.

Na krilima dosadašnjih uspjeha, Helem Nejse je počeo raditi na novoj sezoni serijala.

„Pišemo, i to je sve što možemo reći u ovom trenutku. Svi ostali detalji će biti dostupni čim ih mognemo reći, a ne slagati istovremeno“, govore Helem Nejse.

Prije samog emitovanja finalne epizode sezone ovu nedjelju u 22 sata, Helem Nejse će održati i posebnu Q&A sesiju koja će biti streamovana uživo na Helem Nejse Youtube kanalu, a koja počinje u nedjelju u 21 sat. Ovo druženje sa kreatorima serijala bit će prilika da ljubitelji serijala dobiju odgovore na sva pitanja o BBBB-u, a najveći fanatici učestvovat će u nagradnom kvizu i imati priliku osvojiti BBBB nagradne pakete.

 

Latest Posts

Raport

spot_img