Nedavno objavljeno

Ovo je najpopularniji video u Hrvatskoj

EurovizijskiI nastup talijanskog benda Maneskin više nije najpopularniji video u Hrvatskoj. Prvo mjesto u trendingu zauzeo je Mate Rimac, odnosno njegova utrka s Ferrarijem.

Snimak utrke Rimčeve Nevere i Ferrarija SF90, prvog plug-in hibridnog modela slavne talijanske firme, objavljena je prije par dana, a do sada je skupila nekoliko miliona pregleda.

Novi Rimčev automobil ime je dobio po neočekivanoj i snažnoj mediteranskoj oluji koja juri otvorenim morem Hrvatske. Rezultat je četvorogodišnjeg razvoja modela Rimac C_Two, koji je uz poboljšanja i unapređenja svih komponenti i sastava sada predstavljen kao produkcijski model.

Dizajnirana, razvijena i proizvedena u Hrvatskoj, Nevera će biti homologirana za cijeli svijet.

Performanse nadilaze inicijalno planirane: maksimalna brzina 412 km/h, ubrzanje od 0-100 km/h za manje od dvije sekunde, ubrzanje 0-402 metra (četvrtina milje) za 8.6 sekundi.

Cijena je dva miliona eura, proizvodnja ograničena na 150 jedinica, a isporuke kupcima kreću ove godine. Nevera je najsnažniji i najbrže ubrzavajući homologirani auto u proizvodnji, bez obzira na vrstu pogonskog sklopa.

index.hr

Latest Posts

Raport

spot_img